טלפון: 03-303-8115
  • סדנאות לקהל הרחב
  • ימי גיבוש
  • קורסים
    • קורס בישול למתחילים
    • קורס בישול מתקדם
    • קורס אפייה למתחילים
    • קורס בישול לילדים
    • קורס קונדיטוריה לילדים
  • שובר מתנה
  • גלריה
  • השפים
  • צור קשר
כשר
כשר
כשרות בהשגחת רבנות תל-אביב-יפו
התקשרו 03-303-8115
נשמח לענות לשאלותיכם
info@cookingstudio.co.il

מלאו את הפרטים בטופס ונציג ייצור עמכם קשר בהקדם

בן אביגדור 19, ת”א
  • הגדלת גופן
  • הקטנת גופן
  • תצוגת שחור לבן
  • מצב ניגודיות גבוהה
  • הדגשת קישורים
  • גופן קריא (אריאל)
  • איפוס

השפים שלנו

חייגו עכשיו 03-303-8115
שף זיו שטיינברג

המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.

שף שלומי פלח

בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".

שף אמיר שולר

בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.

קונדיטורית נעמה בקרמן

בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.

שף חיים דהן

במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.

שפית יפית כרמי

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה" והשתלמות מקצועית בפרפיניאן בצרפת. עבדה ב"עלמה" של יונתן רושפלנד, ב"גריג" של שף עידו פיינר ובמספר מסעדות נוספות. ניהלה בעברה חברת קייטרינג גדולה. מנחה סדנאות בישול וקונדיטוריה.

שף שי זמלר

בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.

בולונז'ר מיכה תבור

בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים.

מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.

שף ברק קדמי

מעל 25 שנים בתחום המסעדנות. עבד בין היתר במסעדות "שגב", "קלמטה" ומסעדת הבשר "פור 19". ניהל את רשת הקצביות "סוד הבשר" וניהל את מסעדת "באזל" בלוס-אנג'לס. מנחה סדנאות וקורסי בישול מזה למעלה מ-10 שנים.

שף רן אבשלום

בוגר בית הספר תדמור, ועובד במטבח מגיל 16. עבד במסעדות "ליצ'י", "לה רפובליקה", "קפה נואר" ו"בר דגים". היה בעלים של מסעדת סושי "סושי מן" בכפר סבא. מנחה סדנאות בישול מזה למעלה מ-7 שנים.

שף יגאל מולנר

שף של קייטרינג מויאר ושל "חבשוק" - חמארה תל אביבית. עבד בשורה של מסעדות, חברות קייטרינג ובתי מלון מובילים. מנחה סדנאות בישול מזה כ-8 שנים, כולל קורסי בישול.

שפית גולדי אנגלשטיין

בוגרת לימודי בישול ברשת מלונות דן. בעברה עבדה כשפית במסעדות דיקסי, צידון, דיטה, ברונו, קמחים ועוד מספר מסעדות ובתי קפה מקומיים. מתמחה במגוון רחב של מטבחים, ובכלל זאת המטבח האיטלקי, אסיאתי, יפני, אמריקאי ואפילו בתחום הקונדיטוריה.

שפית שרון גבאי

יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.

שף ליאור משה

בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.

שף ניר אגסי

בוגר לימודי בישול ב"תדמור"
בעל ניסיון של 15 שנים בעבודה במטבח, ובין היתר במסעדת "כושר קלאסיק" באוסטרליה, טורקיז, הרברט סמואל ומסעדות נוספות.

קונדיטורית מיכל בדיחי

בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית

שף נתן ספיבק

בוגר בית הספר "דן גורמה", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח, בין היתר במלונות יערות הכרמל ורויאל ביץ', ומסעדות אלבה, רוט בר יין, חוות צוק, הדסון ודא דא ודא. מתמחה בסדנאות בשרים, בישול איטלקי ואסיאתי. משמש כיועץ קולינרי.

שפית רות שרף

בעלת ניסיון של 26 שנים במסעדות, אירועים ובניית תפריטים.

בעברה שפית ובעלים של קייטרינג "עלה תאנה", כתבת אוכל, קייטרינג אבשה, עדן על המים, 4Chef ועוד.

מתמחה במיטבח איטלקי, צרפתי, בריא ובישול טבעוני.

שף אביתר חורי

בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.

בולונז'ר חי לוי

בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.

שף זיו שטיינברג

המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.

שף שלומי פלח

בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".

שף אמיר שולר

בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.

קונדיטורית נעמה בקרמן

בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.

שף חיים דהן

במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.

שפית יפית כרמי

בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה" והשתלמות מקצועית בפרפיניאן בצרפת. עבדה ב"עלמה" של יונתן רושפלנד, ב"גריג" של שף עידו פיינר ובמספר מסעדות נוספות. ניהלה בעברה חברת קייטרינג גדולה. מנחה סדנאות בישול וקונדיטוריה.

שף שי זמלר

בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.

בולונז'ר מיכה תבור

בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים.

מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.

שף ברק קדמי

מעל 25 שנים בתחום המסעדנות. עבד בין היתר במסעדות "שגב", "קלמטה" ומסעדת הבשר "פור 19". ניהל את רשת הקצביות "סוד הבשר" וניהל את מסעדת "באזל" בלוס-אנג'לס. מנחה סדנאות וקורסי בישול מזה למעלה מ-10 שנים.

שף רן אבשלום

בוגר בית הספר תדמור, ועובד במטבח מגיל 16. עבד במסעדות "ליצ'י", "לה רפובליקה", "קפה נואר" ו"בר דגים". היה בעלים של מסעדת סושי "סושי מן" בכפר סבא. מנחה סדנאות בישול מזה למעלה מ-7 שנים.

שף יגאל מולנר

שף של קייטרינג מויאר ושל "חבשוק" - חמארה תל אביבית. עבד בשורה של מסעדות, חברות קייטרינג ובתי מלון מובילים. מנחה סדנאות בישול מזה כ-8 שנים, כולל קורסי בישול.

שפית גולדי אנגלשטיין

בוגרת לימודי בישול ברשת מלונות דן. בעברה עבדה כשפית במסעדות דיקסי, צידון, דיטה, ברונו, קמחים ועוד מספר מסעדות ובתי קפה מקומיים. מתמחה במגוון רחב של מטבחים, ובכלל זאת המטבח האיטלקי, אסיאתי, יפני, אמריקאי ואפילו בתחום הקונדיטוריה.

שפית שרון גבאי

יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.

שף ליאור משה

בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.

שף ניר אגסי

בוגר לימודי בישול ב"תדמור"
בעל ניסיון של 15 שנים בעבודה במטבח, ובין היתר במסעדת "כושר קלאסיק" באוסטרליה, טורקיז, הרברט סמואל ומסעדות נוספות.

קונדיטורית מיכל בדיחי

בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית

שף נתן ספיבק

בוגר בית הספר "דן גורמה", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח, בין היתר במלונות יערות הכרמל ורויאל ביץ', ומסעדות אלבה, רוט בר יין, חוות צוק, הדסון ודא דא ודא. מתמחה בסדנאות בשרים, בישול איטלקי ואסיאתי. משמש כיועץ קולינרי.

שפית רות שרף

בעלת ניסיון של 26 שנים במסעדות, אירועים ובניית תפריטים.

בעברה שפית ובעלים של קייטרינג "עלה תאנה", כתבת אוכל, קייטרינג אבשה, עדן על המים, 4Chef ועוד.

מתמחה במיטבח איטלקי, צרפתי, בריא ובישול טבעוני.

שף אביתר חורי

בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.

בולונז'ר חי לוי

בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

על הסדנאות

  • גלריה
  • צור קשר
  • השפים שלנו
  • קורס בישול למתחילים
  • כשרות
  • שאלות נפוצות
  • סדנאות לקהל הרחב
  • תנאי שימוש באתר
  • תקנון רכישת סדנאות

קטגוריות סדנאות לקהל הרחב

  • סדנאות איטלקיות
  • סדנאות אסיאתיות
  • סדנאות אפייה
  • סדנאות בישול בריא
  • סדנאות טבעוניות
  • סדנאות קינוחים
  • סדנאות בשרים

סדנאות לקהל הרחב

  • סדנת בישול איטלקי
  • סדנת בישול בריא
  • סדנת בישול אסיאתי
  • סדנת איטליה הבשרית
  • סדנת קרניבורים
  • סדנת בשרים ובירה
  • סדנת אוכל רחוב תאילנדי
  • סדנת אפייה צרפתית

סדנאות בישול פרטיות

  • סדנת בישול קלאסית
  • סדנת "קרב סכינים"
  • סדנת "שוק & קוק"
  • סיור קולינרי
  • סדנת קוקטיילים
  • סדנת בישול למסיבת רווקות
  • סדנת בישול זוגית

יצירת קשר:

  • טלפון: 03-303-8115
  • פקס: 077-444-8390
  • מייל: info@cookingstudio.co.il
    בן-אביגדור 19, תל-אביב
  • שעות פעילות בסטודיו:
  • א'-ה' 9:00-22:00
  • שישי 9:00-15:00
  • שעות פעילות בסטודיו:
  • א'-ה' 9:00-22:00
  • שישי 9:00-15:00