טלפון: 03-303-8115
  • סדנאות לקהל הרחב
  • ימי גיבוש
  • קורסים
    • קורס בישול למתחילים
    • קורס בישול מתקדם
    • קורס אפייה למתחילים
    • קורס בישול לילדים
    • קורס קונדיטוריה לילדים
  • שובר מתנה
  • גלריה
  • השפים
  • צור קשר
כשר
כשר
כשרות בהשגחת רבנות תל-אביב-יפו
התקשרו 03-303-8115
נשמח לענות לשאלותיכם
info@cookingstudio.co.il

מלאו את הפרטים בטופס ונציג ייצור עמכם קשר בהקדם

בן אביגדור 19, ת”א
  • הגדלת גופן
  • הקטנת גופן
  • תצוגת שחור לבן
  • מצב ניגודיות גבוהה
  • הדגשת קישורים
  • גופן קריא (אריאל)
  • איפוס

השפים שלנו

חייגו עכשיו 03-303-8115
שף זיו שטיינברג

המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.

שף שלומי פלח

בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".

שף אמיר שולר

בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.

קונדיטורית נעמה בקרמן

בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.

שף חיים דהן

במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.

פיליס גלזר

פיליס הינה ה"גורו" של המזון הבריא והאורגני. הטור האישי שלה "פיליס גוד: החיים לפי פיליס גלזר" מופיע כל חודש במגזין מנטה והיא מתארחת בתכניות רדיו, טלוויזיה, תכניות בוקר ובתוכניות עם זיקה לבריאות.

שף שי זמלר

בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.

בולונז'ר מיכה תבור

בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים.

מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.

שף ערן ירוחם

בוגר "תדמור", ניהל מסעדה בתאילנד, ולאחר מכן גם מאפיה מקומית. צבר ידע קולינרי רב לאורך חייו ומסעותיו ברחבי העולם.

שף יונתן שרון

בוגר בית הספר תדמור, למד בCIA אוסטרליה. עבד בתור השף במסעדת סיטארה. סו שף במסעדת מליס בארה"ב – מסעדת 2 כוכבי מישלן. עבד ב-Messa. קצב במקצועו.

שף יגאל מולנר

בעלים של קייטרינג מויאר ושף במסעדת הקומה 11 - מסעדה עילית כשרה. בוגר CIA ניו יורק, מנהל מגמת בישול בקראון פלאזה.

קונדיטורית סיוון כהן

התאהבה בעולם הקונדיטוריה מגיל צעיר. בוגרת בית ספר "בישולים" במגמת קונדיטוריה. התחילה את דרכה במסעדת "טורקיז" ומשם לעוד מספר קונדטוריות מובילות. עבדה בעבר בשיתוף פעולה עם הנס ברטלה.

שפית שרון גבאי

יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.

שף ליאור משה

בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.

שף אלון ליבנה

בעל ניסיון של 17 שנים בעבוד במטבח, ובין היתר במסעדות קפה איטליה ואיטלקיה בפשפשים. מתמחה בישול איטלקי וצרפתי.

קונדיטורית מיכל בדיחי

בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית

שף גבי ניניו

בוגר בית הספר "תדמור", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח במסעדות כמו "אונמי", "אושי אושי", דלאל ועוד, וכמעט 10 שנים בהדרכה. כיום משמש כיועץ קולינרי ומעביר סדנאות בישול, כמו כן הבעלים של קייטרינג פרסקו.

שף אבי מנטין

בוגר בית הספר "תדמור" (סוג 5), וכן עבר השתלמות מקצועית במסעדת דניאל בולו בניו-יורק. שף במסעדות דיקסי, קפה נואר ובמספר מלונות מובחרים בארץ. משמש כיועץ קולינרי, מתכנן מטבחים ומנחה קורסים לאנשי מקצוע וחובבים.

שף אביתר חורי

בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.

בולונז'ר חי לוי

בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.

שף זיו שטיינברג

המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.

שף שלומי פלח

בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".

שף אמיר שולר

בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.

קונדיטורית נעמה בקרמן

בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.

שף חיים דהן

במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.

פיליס גלזר

פיליס הינה ה"גורו" של המזון הבריא והאורגני. הטור האישי שלה "פיליס גוד: החיים לפי פיליס גלזר" מופיע כל חודש במגזין מנטה והיא מתארחת בתכניות רדיו, טלוויזיה, תכניות בוקר ובתוכניות עם זיקה לבריאות.

שף שי זמלר

בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.

בולונז'ר מיכה תבור

בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים.

מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.

שף ערן ירוחם

בוגר "תדמור", ניהל מסעדה בתאילנד, ולאחר מכן גם מאפיה מקומית. צבר ידע קולינרי רב לאורך חייו ומסעותיו ברחבי העולם.

שף יונתן שרון

בוגר בית הספר תדמור, למד בCIA אוסטרליה. עבד בתור השף במסעדת סיטארה. סו שף במסעדת מליס בארה"ב – מסעדת 2 כוכבי מישלן. עבד ב-Messa. קצב במקצועו.

שף יגאל מולנר

בעלים של קייטרינג מויאר ושף במסעדת הקומה 11 - מסעדה עילית כשרה. בוגר CIA ניו יורק, מנהל מגמת בישול בקראון פלאזה.

קונדיטורית סיוון כהן

התאהבה בעולם הקונדיטוריה מגיל צעיר. בוגרת בית ספר "בישולים" במגמת קונדיטוריה. התחילה את דרכה במסעדת "טורקיז" ומשם לעוד מספר קונדטוריות מובילות. עבדה בעבר בשיתוף פעולה עם הנס ברטלה.

שפית שרון גבאי

יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.

שף ליאור משה

בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.

שף אלון ליבנה

בעל ניסיון של 17 שנים בעבוד במטבח, ובין היתר במסעדות קפה איטליה ואיטלקיה בפשפשים. מתמחה בישול איטלקי וצרפתי.

קונדיטורית מיכל בדיחי

בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית

שף גבי ניניו

בוגר בית הספר "תדמור", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח במסעדות כמו "אונמי", "אושי אושי", דלאל ועוד, וכמעט 10 שנים בהדרכה. כיום משמש כיועץ קולינרי ומעביר סדנאות בישול, כמו כן הבעלים של קייטרינג פרסקו.

שף אבי מנטין

בוגר בית הספר "תדמור" (סוג 5), וכן עבר השתלמות מקצועית במסעדת דניאל בולו בניו-יורק. שף במסעדות דיקסי, קפה נואר ובמספר מלונות מובחרים בארץ. משמש כיועץ קולינרי, מתכנן מטבחים ומנחה קורסים לאנשי מקצוע וחובבים.

שף אביתר חורי

בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.

בולונז'ר חי לוי

בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

על הסדנאות

  • גלריה
  • צור קשר
  • השפים שלנו
  • קורס בישול למתחילים
  • כשרות
  • שאלות נפוצות
  • סדנאות לקהל הרחב
  • תנאי שימוש באתר
  • תקנון רכישת סדנאות

קטגוריות סדנאות לקהל הרחב

  • סדנאות איטלקיות
  • סדנאות אסיאתיות
  • סדנאות אפייה
  • סדנאות בישול בריא
  • סדנאות טבעוניות
  • סדנאות קינוחים
  • סדנאות בשרים

סדנאות לקהל הרחב

  • סדנת בישול איטלקי
  • סדנת בישול בריא
  • סדנת בישול אסיאתי
  • סדנת איטליה הבשרית
  • סדנת קרניבורים
  • סדנת בשרים ובירה
  • סדנת אוכל רחוב תאילנדי
  • סדנת אפייה צרפתית

סדנאות בישול פרטיות

  • סדנת בישול קלאסית
  • סדנת "קרב סכינים"
  • סדנת "שוק & קוק"
  • סיור קולינרי
  • סדנת קוקטיילים
  • סדנת בישול למסיבת רווקות
  • סדנת בישול זוגית

יצירת קשר:

  • טלפון: 03-303-8115
  • פקס: 077-444-8390
  • מייל: info@cookingstudio.co.il
    בן-אביגדור 19, תל-אביב
  • שעות פעילות בסטודיו:
  • א'-ה' 9:00-22:00
  • שישי 9:00-15:00
  • שעות פעילות בסטודיו:
  • א'-ה' 9:00-22:00
  • שישי 9:00-15:00