המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.
במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.
בוגרת לימודי קונדיטוריה ב"אסטלה" והשתלמות מקצועית בפרפיניאן בצרפת. עבדה ב"עלמה" של יונתן רושפלנד, ב"גריג" של שף עידו פיינר ובמספר מסעדות נוספות. ניהלה בעברה חברת קייטרינג גדולה. מנחה סדנאות בישול וקונדיטוריה.
בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.
בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.
מעל 25 שנים בתחום המסעדנות. עבד בין היתר במסעדות "שגב", "קלמטה" ומסעדת הבשר "פור 19". ניהל את רשת הקצביות "סוד הבשר" וניהל את מסעדת "באזל" בלוס-אנג'לס. מנחה סדנאות וקורסי בישול מזה למעלה מ-10 שנים.
בוגר בית הספר תדמור, ועובד במטבח מגיל 16. עבד במסעדות "ליצ'י", "לה רפובליקה", "קפה נואר" ו"בר דגים". היה בעלים של מסעדת סושי "סושי מן" בכפר סבא. מנחה סדנאות בישול מזה למעלה מ-7 שנים.
שף של קייטרינג מויאר ושל "חבשוק" - חמארה תל אביבית. עבד בשורה של מסעדות, חברות קייטרינג ובתי מלון מובילים. מנחה סדנאות בישול מזה כ-8 שנים, כולל קורסי בישול.
בוגרת לימודי בישול ברשת מלונות דן. בעברה עבדה כשפית במסעדות דיקסי, צידון, דיטה, ברונו, קמחים ועוד מספר מסעדות ובתי קפה מקומיים. מתמחה במגוון רחב של מטבחים, ובכלל זאת המטבח האיטלקי, אסיאתי, יפני, אמריקאי ואפילו בתחום הקונדיטוריה.
יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.
בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.
בוגר לימודי בישול ב"תדמור" בעל ניסיון של 15 שנים בעבודה במטבח, ובין היתר במסעדת "כושר קלאסיק" באוסטרליה, טורקיז, הרברט סמואל ומסעדות נוספות.
בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית
בוגר בית הספר "דן גורמה", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח, בין היתר במלונות יערות הכרמל ורויאל ביץ', ומסעדות אלבה, רוט בר יין, חוות צוק, הדסון ודא דא ודא. מתמחה בסדנאות בשרים, בישול איטלקי ואסיאתי. משמש כיועץ קולינרי.
בעלת ניסיון של 26 שנים במסעדות, אירועים ובניית תפריטים. בעברה שפית ובעלים של קייטרינג "עלה תאנה", כתבת אוכל, קייטרינג אבשה, עדן על המים, 4Chef ועוד. מתמחה במיטבח איטלקי, צרפתי, בריא ובישול טבעוני.
בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.
בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.