המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול. בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
בוגר בית הספר "תדמור". החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
בוגר לימודי בישול באיטליה, כולל סטאז' במסעדות בנאפולי ורומא. מזה כ-20 שנה מתמחה במטבח האיטלקי.
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי. בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב.
במקביל ללימודיו האקדמיים (תקשורת באוניברסיטת בר אילן) פיתח תחביב בישול שהפך למקצוע. צבר ניסיון במספר מסעדות בולטות בארץ כגון יועזר בר יין, קלואליס, פושקין ועוד.
פיליס הינה ה"גורו" של המזון הבריא והאורגני. הטור האישי שלה "פיליס גוד: החיים לפי פיליס גלזר" מופיע כל חודש במגזין מנטה והיא מתארחת בתכניות רדיו, טלוויזיה, תכניות בוקר ובתוכניות עם זיקה לבריאות.
בעברו שף ברשת אצה ובמסעדות אסיאתיות נוספות. שותף במסעדת מקס אנד קו המקסיקנית. יועץ קולינרי בתחומי המטבח האסיאתי. בעל ניסיון מטבח של מעל 12 שנים.
בוגר הקורדון בלו בפריז ובעלים של קונדיטוריה פרטית. מתמחה במאפים ובכל רזי אפיית הלחמים. מומחה בפיתוח מתכונים בתחום הלחמים והאפיה, ומדריך בבתי ספר המובילים בארץ.
בוגר "תדמור", ניהל מסעדה בתאילנד, ולאחר מכן גם מאפיה מקומית. צבר ידע קולינרי רב לאורך חייו ומסעותיו ברחבי העולם.
בוגר בית הספר תדמור, למד בCIA אוסטרליה. עבד בתור השף במסעדת סיטארה. סו שף במסעדת מליס בארה"ב – מסעדת 2 כוכבי מישלן. עבד ב-Messa. קצב במקצועו.
בעלים של קייטרינג מויאר ושף במסעדת הקומה 11 - מסעדה עילית כשרה. בוגר CIA ניו יורק, מנהל מגמת בישול בקראון פלאזה.
התאהבה בעולם הקונדיטוריה מגיל צעיר. בוגרת בית ספר "בישולים" במגמת קונדיטוריה. התחילה את דרכה במסעדת "טורקיז" ומשם לעוד מספר קונדטוריות מובילות. עבדה בעבר בשיתוף פעולה עם הנס ברטלה.
יועצת קולינרית ומסעדנית, הקימה מסעדות ובונה תפריטים. מלמדת בישול מעל 20 שנה. כותבת לוויינט ונענע 10. הקימה כמה מהמסעדות הלוהטות בתל אביב.
בוגר לימודי בישול בתדמור ובדן גורמה, ובעל תואר שף בינלאומי. בעברו שף של מסעדת הגורמה הכשרה וינו סוקה ושל מועדון הגולף בקיסריה. מתמחה במטבח אירופאי קלאסי, איטלקי, ים תיכוני, בשרים ודגים.
בעל ניסיון של 17 שנים בעבוד במטבח, ובין היתר במסעדות קפה איטליה ואיטלקיה בפשפשים. מתמחה בישול איטלקי וצרפתי.
בוגרת בית הספר "בישולים" ובית הספר "לה-נוטרה" בפריז. החלה את דרכה המקצועית בקונדיטוריה של "רביבה וסיליה" וב"סיקפה". עוסקת במגוון תחומי הקונדיטוריה, ובין היתר גם בעולם האפייה ללא גלוטן והאפייה הטבעונית
בוגר בית הספר "תדמור", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח במסעדות כמו "אונמי", "אושי אושי", דלאל ועוד, וכמעט 10 שנים בהדרכה. כיום משמש כיועץ קולינרי ומעביר סדנאות בישול, כמו כן הבעלים של קייטרינג פרסקו.
בוגר בית הספר "תדמור" (סוג 5), וכן עבר השתלמות מקצועית במסעדת דניאל בולו בניו-יורק. שף במסעדות דיקסי, קפה נואר ובמספר מלונות מובחרים בארץ. משמש כיועץ קולינרי, מתכנן מטבחים ומנחה קורסים לאנשי מקצוע וחובבים.
בעל ניסיון של 10 שנים במטבח האסיאתי. עוסק בייעוץ קולינרי ובניית תפריטים למסעדות גדולות ברחבי הארץ. מנחה קורסים וסדנאות בבתי ספר מובילים בארץ.
בוגר בית הספר "תדמור". בנוסף, עבר קורס לחם מקצועי ב-Julien l'hermite. צבר ניסיון במסעדות, ובהמשך עבר לעולם הבולונז'רי והלחמים.