סדנאות אפייה
הצטרפות למגוון סדנאות מעשיות וחוויתיות בהתאם ללוח הסדנאות של הסטודיו.
סדנאות האפייה שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.
אורך הסדנאות הוא כ-3.5-4 שעות, והן מלוות בשתייה קלה/חמה ושפע יינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה.
סדנאות האפייה שמתקיימות בסטודיו הן סדנת אפייה צרפתית, סדנת אפיית לחמים ביתית, סדנת קינוחי מסעדות, סדנת מאפי שמרים, סדנת מקרונים, סדנת אפייה ללא גלוטן וסדנת שוקולד קלאסית.
להלן מועדי סדנאות האפייה הקרובות המתקיימות לקהל הרחב. המחירים הינם למשתתף יחיד.
בהרשמה זוגית ישנה הנחה של 5%, ועבור 4 משתתפים ומעלה, ישנה הנחה של 8%.
את כל אחת מהסדנאות ניתן לרכוש גם כשובר מתנה.
מציג לפי: סדנאות אפייה וקונדיטוריה
יום שלישי
28
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
31
ינואר
13:30 - 10:00
יום שישי
31
ינואר
13:30 - 09:30
יום שני
03
פברואר
22:00 - 18:00
יום שלישי
04
פברואר
22:00 - 18:00
יום שישי
07
פברואר
13:00 - 09:30
יום ראשון
09
פברואר
22:00 - 18:00
יום שלישי
11
פברואר
21:30 - 18:00
יום שישי
14
פברואר
14:00 - 10:00
יום שלישי
18
פברואר
21:30 - 18:00
יום שישי
21
פברואר
13:30 - 09:30
יום ראשון
02
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
07
מרץ
13:00 - 09:30
יום שני
10
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
14
מרץ
13:30 - 09:30
יום ראשון
16
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
21
מרץ
13:30 - 09:30
יום ראשון
23
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
28
מרץ
13:00 - 09:30
יום שלישי
01
אפריל
22:00 - 18:30
יום שישי
04
אפריל
14:00 - 10:00
יום ראשון
06
אפריל
22:00 - 18:00
יום שישי
11
אפריל
13:30 - 09:30
יום שישי
25
אפריל
13:30 - 09:30
יום ראשון
27
אפריל
22:30 - 18:30