סדנאות האפייה שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.

אורך הסדנאות הוא כ-3.5-4 שעות, והן מלוות בשתייה קלה/חמה ושפע יינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה.


סדנאות האפייה שמתקיימות בסטודיו הן סדנת אפייה צרפתית, סדנת אפיית לחמים ביתית, סדנת קינוחי מסעדות וסדנת מאפי שמרים.


להלן מועדי סדנאות האפייה הקרובות המתקיימות לקהל הרחב. המחירים הינם למשתתף יחיד.

בהרשמה זוגית ישנה הנחה של 6%, ועבור 4 משתתפים ומעלה, ישנה הנחה של 10%.

את כל אחת מהסדנאות ניתן לרכוש גם כשובר מתנה.

מציג לפי: סדנאות אפייה וקונדיטוריה