סדנאות הבשרים שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.

אורך הסדנאות הוא כ-3 שעות, והן מלוות בשתייה קלה/חמה ושפע יינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה.

סדנאות הבישול הבשריות שמתקיימות בסטודיו הן סדנת הקרניבורים, סדנת בשרים חובקת עולם, סדנת איטליה הבשרית, סדנת בישול אסיאתי וסדנת אוכל רחוב תאילנדי.

להלן מועדי הסדנאות הבשרים הקרובות המתקיימות לקהל הרחב. המחירים הינם למשתתף יחיד. בהרשמה זוגית ישנה הנחה של 6%, ועבור 4 משתתפים ומעלה, ישנה הנחה של 10%.

את כל אחת מהסדנאות ניתן לרכוש גם כשובר מתנה.

מציג לפי: סדנאות בשריות