סדנאות בשרים
הצטרפות למגוון סדנאות מעשיות וחוויתיות בהתאם ללוח הסדנאות של הסטודיו.
סדנאות הבשרים שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.
אורך הסדנאות הוא כ-3 שעות, והן מלוות בשתייה קלה/חמה ושפע יינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה.
סדנאות הבישול הבשריות שמתקיימות בסטודיו הן סדנת הקרניבורים, סדנת בשרים חובקת עולם, סדנת איטליה הבשרית, סדנת בישול אסיאתי וסדנת אוכל רחוב תאילנדי.
להלן מועדי הסדנאות הבשרים הקרובות המתקיימות לקהל הרחב. המחירים הינם למשתתף יחיד. בהרשמה זוגית ישנה הנחה של 6%, ועבור 4 משתתפים ומעלה, ישנה הנחה של 10%.
את כל אחת מהסדנאות ניתן לרכוש גם כשובר מתנה.
מציג לפי: סדנאות בשריות
יום רביעי
10
מרץ
22:00 - 19:00
יום חמישי
11
מרץ
21:00 - 18:00
יום שישי
12
מרץ
12:10 - 09:10
יום שלישי
16
מרץ
22:00 - 19:00
יום חמישי
18
מרץ
21:30 - 18:30
יום שישי
19
מרץ
12:00 - 09:00
יום שלישי
23
מרץ
14:30 - 11:30
יום רביעי
24
מרץ
21:30 - 18:30
יום רביעי
24
מרץ
22:00 - 19:00
יום חמישי
25
מרץ
13:00 - 10:00
יום שישי
26
מרץ
12:00 - 09:00
יום שישי
26
מרץ
16:00 - 13:00
יום שני
05
אפריל
22:00 - 19:00
יום חמישי
08
אפריל
21:00 - 18:00
יום שישי
09
אפריל
12:00 - 09:00
יום שישי
09
אפריל
15:45 - 12:45
יום ראשון
11
אפריל
22:00 - 19:00
יום שישי
16
אפריל
15:45 - 12:45
יום רביעי
21
אפריל
22:00 - 19:00
יום חמישי
22
אפריל
13:00 - 10:00
יום שישי
23
אפריל
15:45 - 12:45
יום ראשון
25
אפריל
22:00 - 19:00
יום חמישי
29
אפריל
13:00 - 10:00
יום שישי
30
אפריל
12:15 - 09:15
יום שישי
30
אפריל
15:45 - 12:45
יום ראשון
02
מאי
22:00 - 19:00
יום חמישי
06
מאי
13:30 - 10:30
יום שישי
07
מאי
12:15 - 09:15
יום שישי
07
מאי
16:00 - 13:00
יום שני
10
מאי
21:30 - 18:30
יום חמישי
13
מאי
21:00 - 18:00
יום שישי
14
מאי
15:45 - 12:45
יום שלישי
18
מאי
21:30 - 18:30
יום רביעי
19
מאי
22:00 - 19:00
יום שישי
21
מאי
12:00 - 09:00
יום שישי
21
מאי
16:00 - 13:00
יום שלישי
25
מאי
22:00 - 19:00
יום חמישי
27
מאי
21:00 - 18:00
יום שישי
28
מאי
15:45 - 12:45
יום שישי
28
מאי
12:00 - 09:00