סדנאות בשרים
הצטרפות למגוון סדנאות מעשיות וחוויתיות בהתאם ללוח הסדנאות של הסטודיו.
סדנאות הבשרים שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות.
אורך הסדנאות הוא כ-3 שעות, והן מלוות בשתייה קלה/חמה ושפע יינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה.
סדנאות הבישול הבשריות שמתקיימות בסטודיו הן סדנת הקרניבורים, סדנת בשרים חובקת עולם, סדנת איטליה הבשרית, סדנת בישול אסיאתי וסדנת אוכל רחוב תאילנדי.
להלן מועדי הסדנאות הבשרים הקרובות המתקיימות לקהל הרחב. המחירים הינם למשתתף יחיד. בהרשמה זוגית ישנה הנחה של 6%, ועבור 4 משתתפים ומעלה, ישנה הנחה של 10%.
את כל אחת מהסדנאות ניתן לרכוש גם כשובר מתנה.
מציג לפי: סדנאות בשריות
יום חמישי
12
דצמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
13
דצמבר
12:00 - 09:00
יום שישי
13
דצמבר
15:30 - 12:30
יום שלישי
17
דצמבר
21:30 - 18:30
יום חמישי
19
דצמבר
21:00 - 18:00
יום שישי
20
דצמבר
15:30 - 12:30
יום ראשון
22
דצמבר
21:30 - 18:30
יום חמישי
26
דצמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
27
דצמבר
15:30 - 12:30
יום שלישי
31
דצמבר
21:30 - 18:30
יום רביעי
01
ינואר
21:30 - 18:30
יום חמישי
02
ינואר
21:00 - 18:00
יום שישי
03
ינואר
15:30 - 12:30
יום חמישי
09
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
10
ינואר
12:00 - 09:00
יום שישי
10
ינואר
15:30 - 12:30
יום רביעי
15
ינואר
21:30 - 18:30
יום חמישי
16
ינואר
21:00 - 18:00
יום שישי
17
ינואר
15:30 - 12:30
יום רביעי
22
ינואר
22:00 - 19:00
יום חמישי
23
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
24
ינואר
15:30 - 12:30
יום חמישי
30
ינואר
21:00 - 18:00
יום שישי
31
ינואר
12:00 - 09:00
יום שישי
31
ינואר
15:30 - 12:30
יום ראשון
02
פברואר
22:00 - 19:00
יום חמישי
06
פברואר
13:30 - 10:30
יום שישי
07
פברואר
15:30 - 12:30
יום ראשון
09
פברואר
21:30 - 18:30
יום חמישי
13
פברואר
21:00 - 18:00
יום שישי
14
פברואר
13:30 - 10:30
יום שישי
14
פברואר
15:30 - 12:30
יום חמישי
20
פברואר
13:30 - 10:30
יום שישי
21
פברואר
15:30 - 12:30
יום שישי
21
פברואר
15:30 - 12:30
יום שלישי
25
פברואר
22:00 - 19:00
יום חמישי
27
פברואר
21:00 - 18:00
יום שישי
28
פברואר
12:00 - 09:00
יום שישי
28
פברואר
15:30 - 12:30