שף זיו שטיינברג
המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול.
בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
צבר ניסיון רב בעולם הבישול במסעדות וחברות קייטרינג מובילות, ובכלל זאת טורקיז, קפה נואר, סבסטיאן, קטלית ועוד. בעברו, שימש כשף מסעדת הבשרים "אודיאון". מנחה סדנאות בישול מזה כ-10 שנים.
מנחה את סדנת הקרניבורים של הסטודיו.
בנוסף, מנחה שיעורים ומרכז את קורס הבישול למתחילים.
יום חמישי
13
פברואר
22:00 - 19:00
יום שישי
14
פברואר
15:50 - 12:50
יום ראשון
23
פברואר
22:00 - 19:00
יום שישי
28
פברואר
16:00 - 13:00
יום שישי
21
מרץ
16:10 - 13:10
יום ראשון
30
מרץ
22:00 - 19:00
יום שישי
11
אפריל
16:10 - 13:10
יום שישי
16
מאי
16:10 - 13:10