שף זיו שטיינברג
המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול.
בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
צבר ניסיון רב בעולם הבישול במסעדות וחברות קייטרינג מובילות, ובכלל זאת טורקיז, קפה נואר, סבסטיאן, קטלית ועוד. בעברו, שימש כשף מסעדת הבשרים "אודיאון". מנחה סדנאות בישול מזה כ-10 שנים.
מנחה את סדנת הקרניבורים של הסטודיו.
בנוסף, מנחה שיעורים ומרכז את קורס הבישול למתחילים.
יום חמישי
07
דצמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
08
דצמבר
15:35 - 12:35
יום שני
11
דצמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
22
דצמבר
15:35 - 12:35
יום שישי
05
ינואר
15:35 - 12:35
יום שני
08
ינואר
22:00 - 19:00
יום שישי
19
ינואר
15:35 - 12:35
יום שני
22
ינואר
22:00 - 19:00
יום שישי
26
ינואר
15:30 - 12:30
יום שישי
09
פברואר
15:45 - 12:45
יום שישי
16
פברואר
15:40 - 12:40
יום רביעי
06
מרץ
22:00 - 19:00
יום שישי
29
מרץ
16:10 - 13:10