שף זיו שטיינברג
המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול.
בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
צבר ניסיון רב בעולם הבישול במסעדות וחברות קייטרינג מובילות, ובכלל זאת טורקיז, קפה נואר, סבסטיאן, קטלית ועוד. בעברו, שימש כשף מסעדת הבשרים "אודיאון". מנחה סדנאות בישול מזה כ-10 שנים.
מנחה את סדנת הקרניבורים של הסטודיו.
בנוסף, מנחה שיעורים ומרכז את קורס הבישול למתחילים.
יום שלישי
15
יולי
22:00 - 19:00
יום שישי
18
יולי
16:15 - 13:15
יום שישי
08
אוגוסט
16:15 - 13:15
יום רביעי
20
אוגוסט
22:00 - 19:00
יום ראשון
31
אוגוסט
22:00 - 19:00
יום שני
08
ספטמבר
22:00 - 19:00
יום ראשון
28
ספטמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
10
אוקטובר
16:15 - 13:15
יום רביעי
15
אוקטובר
22:00 - 19:00
מוצ"ש
18
אוקטובר
22:00 - 19:00
יום שישי
24
אוקטובר
16:15 - 13:15
יום שישי
31
אוקטובר
15:40 - 12:40
יום שישי
21
נובמבר
15:30 - 12:30
יום ראשון
23
נובמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
28
נובמבר
15:35 - 12:35