שף נתן ספיבק
בוגר בית הספר "דן גורמה", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח, בין היתר במלונות יערות הכרמל ורויאל ביץ', ומסעדות אלבה, רוט בר יין, חוות צוק, הדסון ודא דא ודא. מתמחה בסדנאות בשרים, בישול איטלקי ואסיאתי.
משמש כיועץ קולינרי.
כיום משמש כיועץ קולינרי ומעביר סדנאות בישול, כמו כן הבעלים של קייטרינג פרסקו. מנחה סדנאות בישול אסיאתי, תאילנדי, דים סאם, סושי ודגים. כמו כן, מנחה שיעורים במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
06
נובמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
07
נובמבר
15:30 - 12:30
יום שלישי
11
נובמבר
13:30 - 10:30
יום שני
17
נובמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
28
נובמבר
12:00 - 09:00
יום רביעי
03
דצמבר
21:30 - 18:30
יום שלישי
09
דצמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
12
דצמבר
12:00 - 09:00
יום חמישי
18
דצמבר
21:00 - 18:00
יום שלישי
30
דצמבר
21:30 - 18:30
יום שלישי
06
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
09
ינואר
15:30 - 12:30
יום חמישי
15
ינואר
13:30 - 10:30
יום ראשון
18
ינואר
21:30 - 18:30
יום שישי
23
ינואר
12:00 - 09:00
יום שני
26
ינואר
21:30 - 18:30
יום שלישי
03
פברואר
13:30 - 10:30
יום ראשון
08
פברואר
21:30 - 18:30
יום שישי
13
פברואר
12:05 - 09:05
יום חמישי
26
פברואר
21:00 - 18:00
















