שף נתן ספיבק
בוגר בית הספר "דן גורמה", עם ניסיון של מעל 20 שנים במטבח, בין היתר במלונות יערות הכרמל ורויאל ביץ', ומסעדות אלבה, רוט בר יין, חוות צוק, הדסון ודא דא ודא. מתמחה בסדנאות בשרים, בישול איטלקי ואסיאתי.
משמש כיועץ קולינרי.
כיום משמש כיועץ קולינרי ומעביר סדנאות בישול, כמו כן הבעלים של קייטרינג פרסקו. מנחה סדנאות בישול אסיאתי, תאילנדי, דים סאם, סושי ודגים. כמו כן, מנחה שיעורים במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
08
מאי
21:00 - 18:00
יום רביעי
14
מאי
21:30 - 18:30
יום שישי
23
מאי
12:10 - 09:10
יום ראשון
25
מאי
22:00 - 19:00
יום שישי
30
מאי
16:10 - 13:10
יום חמישי
05
יוני
13:30 - 10:30
יום שישי
06
יוני
16:10 - 13:10
יום חמישי
19
יוני
20:30 - 17:30
יום שישי
20
יוני
16:10 - 13:10
יום חמישי
26
יוני
13:30 - 10:30
יום שישי
04
יולי
16:10 - 13:10
יום חמישי
10
יולי
21:00 - 18:00
יום שישי
11
יולי
12:05 - 09:05
יום חמישי
24
יולי
21:00 - 18:00
יום רביעי
30
יולי
22:00 - 19:00
יום חמישי
07
אוגוסט
21:00 - 18:00
יום שישי
08
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום חמישי
14
אוגוסט
21:00 - 18:00
יום חמישי
28
אוגוסט
13:30 - 10:30
יום שישי
29
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום חמישי
11
ספטמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
12
ספטמבר
12:05 - 09:05
יום חמישי
18
ספטמבר
13:30 - 10:30
יום חמישי
25
ספטמבר
21:00 - 18:00