שף רן אבשלום
בוגר בית הספר תדמור, ועובד במטבח מגיל 16. עבד במסעדות "ליצ'י", "לה רפובליקה", "קפה נואר" ו"בר דגים". היה בעלים של מסעדת סושי "סושי מן" בכפר סבא. מנחה סדנאות בישול מזה למעלה מ-7 שנים.
בוגר בית הספר תדמור, ועובד במטבח מגיל 16. עבד במסעדות "ליצ'י", "לה רפובליקה", "קפה נואר" ו"בר דגים". היה בעלים של מסעדת סושי "סושי מן" בכפר סבא. מנחה סדנאות בישול מזה למעלה מ-7 שנים.
על הסדנאות
קטגוריות סדנאות לקהל הרחב
סדנאות לקהל הרחב
סדנאות בישול פרטיות
יצירת קשר: