שף שלומי פלח
בוגר בית הספר "תדמור".
החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
לאחר מכן עבד כקונדיטור ב"בראסרי", "בית מספר 3" ביפו, "פורטונה דל מאר" ומסעדת "24 רופי" ההודית.
מנחה סדנאות בישול איטלקי והודי, וכן סדנאות ייחודיות בתחום של הנחיית קבוצות וזוגיות.
מעביר שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
11
מרץ
13:00 - 10:00
יום שישי
12
מרץ
12:00 - 09:00
יום שישי
12
מרץ
16:00 - 13:00
יום חמישי
18
מרץ
13:00 - 10:00
יום שישי
19
מרץ
12:10 - 09:10
יום שישי
19
מרץ
12:15 - 09:15
יום שישי
26
מרץ
12:15 - 09:15
יום ראשון
04
אפריל
21:30 - 18:30
יום שישי
09
אפריל
12:15 - 09:15
יום שישי
16
אפריל
12:10 - 09:10
יום שישי
16
אפריל
12:15 - 09:15
יום ראשון
18
אפריל
21:30 - 18:30
יום חמישי
22
אפריל
21:30 - 18:30
יום שישי
23
אפריל
12:00 - 09:00
יום שישי
23
אפריל
12:10 - 09:10
יום ראשון
25
אפריל
21:30 - 18:30
יום חמישי
29
אפריל
21:30 - 18:30
יום שישי
30
אפריל
12:00 - 09:00
יום ראשון
02
מאי
21:30 - 18:30
יום רביעי
05
מאי
21:30 - 18:30
יום שישי
07
מאי
12:00 - 09:00
יום שישי
07
מאי
12:10 - 09:10
יום שלישי
11
מאי
22:00 - 19:00
יום חמישי
13
מאי
13:30 - 10:30
יום שישי
14
מאי
12:10 - 09:10
יום ראשון
16
מאי
12:30 - 09:30
יום שישי
21
מאי
12:10 - 09:10
יום שלישי
25
מאי
21:30 - 18:30
יום חמישי
27
מאי
13:30 - 10:30
יום שישי
28
מאי
12:10 - 09:10