שף שלומי פלח
בוגר בית הספר "תדמור".
החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
לאחר מכן עבד כקונדיטור ב"בראסרי", "בית מספר 3" ביפו, "פורטונה דל מאר" ומסעדת "24 רופי" ההודית.
מנחה סדנאות בישול איטלקי והודי, וכן סדנאות ייחודיות בתחום של הנחיית קבוצות וזוגיות.
מעביר שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
02
יוני
21:00 - 18:00
יום שישי
03
יוני
12:00 - 09:00
יום חמישי
09
יוני
21:00 - 18:00
יום שישי
10
יוני
12:00 - 09:00
יום ראשון
12
יוני
21:30 - 18:30
יום שלישי
14
יוני
22:00 - 19:00
יום חמישי
16
יוני
20:30 - 17:30
יום שישי
17
יוני
12:00 - 09:00
יום חמישי
23
יוני
21:00 - 18:00
יום שישי
24
יוני
12:00 - 09:00
יום ראשון
26
יוני
22:00 - 19:00
יום חמישי
30
יוני
13:30 - 10:30
יום שישי
01
יולי
12:00 - 09:00
יום חמישי
07
יולי
21:00 - 18:00
יום שישי
08
יולי
12:00 - 09:00
יום חמישי
14
יולי
21:00 - 18:00
יום שישי
15
יולי
12:00 - 09:00
יום ראשון
17
יולי
22:00 - 19:00
יום חמישי
21
יולי
13:30 - 10:30
יום שישי
22
יולי
12:00 - 09:00
יום שלישי
26
יולי
21:30 - 18:30
יום שישי
29
יולי
12:00 - 09:00
יום ראשון
31
יולי
22:00 - 19:00
יום רביעי
03
אוגוסט
22:00 - 19:00
יום שישי
05
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום חמישי
11
אוגוסט
21:00 - 18:00
יום שישי
12
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום שני
15
אוגוסט
21:30 - 18:30
יום שישי
19
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום חמישי
25
אוגוסט
13:30 - 10:30
יום שישי
26
אוגוסט
12:00 - 09:00
יום שני
29
אוגוסט
22:00 - 19:00
יום חמישי
01
ספטמבר
20:30 - 17:30
יום שישי
02
ספטמבר
12:00 - 09:00
יום חמישי
08
ספטמבר
21:00 - 18:00
יום שישי
09
ספטמבר
12:00 - 09:00
יום חמישי
15
ספטמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
16
ספטמבר
12:00 - 09:00
יום רביעי
21
ספטמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
23
ספטמבר
12:00 - 09:00
יום ראשון
25
ספטמבר
12:30 - 09:30
יום חמישי
29
ספטמבר
21:00 - 18:00
יום שישי
30
ספטמבר
12:00 - 09:00