קונדיטורית נעמה בקרמן
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי.
בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב
העבירה עד היום מעל 1,000 סדנאות קונדיטוריה.
מנחת סדנאות שוקולד, אפייה וקינוחים.
מנחה שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום שישי
14
פברואר
14:00 - 10:00
יום ראשון
02
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
07
מרץ
13:00 - 09:30
יום שישי
14
מרץ
13:30 - 09:30
יום ראשון
16
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
21
מרץ
13:30 - 09:30
יום שישי
04
אפריל
14:00 - 10:00
יום ראשון
06
אפריל
22:00 - 18:00
יום שישי
25
אפריל
13:30 - 09:30
יום שישי
02
מאי
13:30 - 09:30
יום רביעי
14
מאי
22:00 - 18:00
יום שישי
23
מאי
13:30 - 09:30
יום רביעי
28
מאי
22:00 - 18:00