קונדיטורית נעמה בקרמן
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי.
בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב
העבירה עד היום מעל 1,000 סדנאות קונדיטוריה.
מנחת סדנאות שוקולד, אפייה וקינוחים.
מנחה שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום שישי
08
דצמבר
14:00 - 10:00
יום ראשון
10
דצמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
22
דצמבר
13:30 - 09:30
יום שישי
29
דצמבר
14:00 - 10:00
יום שלישי
02
ינואר
22:00 - 18:00
יום ראשון
07
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
19
ינואר
13:00 - 09:30
יום שלישי
23
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
26
ינואר
13:00 - 09:00
יום שני
05
פברואר
22:00 - 18:00
יום שישי
09
פברואר
13:30 - 09:30
יום ראשון
25
פברואר
22:00 - 18:00
יום שלישי
05
מרץ
22:00 - 18:00
יום שישי
15
מרץ
14:00 - 10:00
יום שישי
22
מרץ
14:00 - 10:00
יום שלישי
26
מרץ
22:00 - 18:00