קונדיטורית נעמה בקרמן
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי.
בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב
העבירה עד היום מעל 1,000 סדנאות קונדיטוריה.
מנחת סדנאות שוקולד, אפייה וקינוחים.
מנחה שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום שישי
11
יולי
13:30 - 09:30
יום שלישי
22
יולי
22:00 - 18:00
יום שישי
25
יולי
13:00 - 09:30
יום שישי
08
אוגוסט
13:30 - 09:30
יום רביעי
20
אוגוסט
22:00 - 18:00
יום רביעי
27
אוגוסט
22:00 - 18:00
יום רביעי
03
ספטמבר
22:00 - 18:00
יום שלישי
16
ספטמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
10
אוקטובר
13:30 - 09:30
יום ראשון
12
אוקטובר
22:00 - 18:00
יום שישי
17
אוקטובר
13:30 - 09:30
יום שישי
24
אוקטובר
13:30 - 09:30
יום ראשון
09
נובמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
14
נובמבר
13:30 - 09:30
יום שישי
21
נובמבר
13:00 - 09:30
יום ראשון
23
נובמבר
22:00 - 18:00