קונדיטורית נעמה בקרמן
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי.
בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב
העבירה עד היום מעל 1,000 סדנאות קונדיטוריה.
מנחת סדנאות שוקולד, אפייה וקינוחים.
מנחה שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום שישי
08
נובמבר
13:30 - 09:30
יום שלישי
12
נובמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
22
נובמבר
13:30 - 09:30
יום רביעי
11
דצמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
13
דצמבר
13:00 - 09:30
יום שני
16
דצמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
20
דצמבר
13:00 - 09:30
יום שישי
27
דצמבר
13:30 - 09:30
יום שישי
03
ינואר
13:30 - 09:30
יום שישי
10
ינואר
13:00 - 09:30
יום רביעי
15
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
17
ינואר
13:30 - 09:30
יום רביעי
22
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
24
ינואר
13:00 - 09:30
יום שישי
31
ינואר
13:30 - 09:30
יום שני
03
פברואר
22:00 - 18:00
יום שישי
07
פברואר
13:00 - 09:30
יום ראשון
09
פברואר
22:00 - 18:00
יום שישי
14
פברואר
14:00 - 10:00