שף אבי מנטין
בוגר בית הספר "תדמור" (סוג 5), וכן עבר השתלמות מקצועית במסעדת דניאל בולו בניו-יורק. שף במסעדות דיקסי, קפה נואר ובמספר מלונות מובחרים בארץ. משמש כיועץ קולינרי, מתכנן מטבחים ומנחה קורסים לאנשי מקצוע וחובבים.
בוגר בית הספר "תדמור" (סוג 5), וכן עבר השתלמות מקצועית במסעדת דניאל בולו בניו-יורק. שף במסעדות דיקסי, קפה נואר ובמספר מלונות מובחרים בארץ. משמש כיועץ קולינרי, מתכנן מטבחים ומנחה קורסים לאנשי מקצוע וחובבים.
על הסדנאות
קטגוריות סדנאות לקהל הרחב
סדנאות לקהל הרחב
סדנאות בישול פרטיות
יצירת קשר: