אוהבים לבשל? קיבלתם השראה מתכניות הטלוויזיה ומתחשק לכם להרגיש שפים לכמה שעות? אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לסדנה מהנה, רוויית ניחוחות, טעמים וארומה בסטודיו הבישול שלנו בתל-אביב.
סדנאות הבישול שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות. אורך כל סדנה כ-3 שעות, ובסופה תזכו לארוחת גורמה פרי עמלכם – בליווי שתייה קלה, שתייה חמה ושפע יינות ובירות ללא הגבלה.

הסטודיו לבישול מציע ימי גיבוש וכיף בסדנאות בישול, תחרויות "קרב סכינים", כן סיורים קולינריים, סדנאות קוקטיילים והפעלות הכוללות פעילות "שוק אנד קוק" מחוץ לסטודיו. הסדנאות מתאימות לגיבוש עובדים, ימי כיף, ערבי חברה, וגם ללקוחות פרטיים.
ניתן לקיים סדנאות הן לקבוצות קטנות והן לקבוצות של עד 250 משתתפים במתחם סדנאות הבישול שלנו, שהינו הגדול והמאובזר בארץ והיחיד עם ציוד מקצועי כמו של שפים.

קורס יסודות הבישול נועד להקנות לבוגריו כישורים ותחושת נוחות במטבח הביתי, ללמוד טכניקות בישול, צלייה, טיגון ואפייה שונות ולאפשר לכם להרגיש בשלנים לכל דבר.
הקורס לא יהפוך אתכם לשפים, אך תרכשו כלים לעבוד ולהכין ארוחה שלמה ממגוון סגנונות מטבח וחומרי גלם.
אם בא לכם להרגיש שליטה בעולם הקולינריה אך אין לכם צורך להפוך אותו למקצוע – זהו הקורס עבורכם.
הקורס מתקיים בקבוצות קטנות של עד 16 משתתפים בכיתה. אורך כל שיעור כ-4 שעות. כל אחד מהשיעורים כולל הכנת מגוון רב של מנות וארוחה בסוף השיעור.

סדנת בישול היא רעיון מעולה למתנה מהנה, מעשירה וטעימה – מתאימה ליום הולדת, יום נישואים וכל מאורע משמח אחר.
ניתן לרכוש שובר מתנה לסדנה, כך שבעל השמחה יקבל שובר ייעודי ומעוצב על ידכם, ויכלול הסבר לגבי הסדנה, תאריך ופרטים נוספים - אך ללא מחיר או פרטי תשלום.

סדנאות הבישול הקרובות

ללוח הסדנאות המלא

יום שישי

02

מאי

11:50 - 08:50

סדנת בישול איטלקי בהנחיית שף שלומי פלח

בסדנת בישול איטלקי נלמד על המטבח האיטלקי הקסום. נכין פסטה ורביולי טריים החל משלב הבצק בליווי מגוון רטבים.
בנוסף, נכין מנות קלאסיות ומוכרות כמו ריזוטו פטריות, פוקצ'ה עם עשבי תיבול, פולנטה, אנטיפסטי וטירמיסו לקינוח.

יום שישי

02

מאי

12:05 - 09:05

סדנת סושי ומטבח יפני בהנחיית שף שי זמלר

בסדנת סושי נלמד לבשל את האורז, לגלגל את האצות ונרכיב רולים מסוגים שונים כגון מאקי, ניגירי, אינסייד-אאוט, סנדוויץ, קונוס ועוד.
בנוסף, נכין מנות ראשונות מהמטבח היפני, מרק מיסו ולבסוף גם קינוח אסיאתי. הסדנה מתאימה גם לצמחונים.

יום שישי

02

מאי

12:10 - 09:10

סדנת בישול אסיאתי בהנחיית שף רן אבשלום

לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי. חלק מהמנות מעט חריפות, אך במידה המותאמת לחיך הישראלי.
הסדנה מתאימה גם לצמחונים וטבעונים (עם תחליפים לבשר / דג).

יום שישי

02

מאי

13:30 - 09:30

סדנת אפיית לחמים ביתית בהנחיית קונדיטורית נעמה בקרמן

סדנה בה נלמד לאפות לחמים שונים באופן ביתי, ובכלל זאת באגט, פוקצ'ה, חלה ולחם שאור. נלמד על חומרי הגלם השונים לאפיית לחם ותפקידם
נתרגל ערבוב החומרים ולישה נכונה, התפחה, אפיה איכותית בתנור הביתי, וכלים מקצועיים נוספים.

יום שישי

02

מאי

14:00 - 10:00

סדנת מקרונים, מרשמלו וסוכריות בהנחיית קונדיטורית מיכל בדיחי

סדנת קונדיטוריה הכוללת התמקדות בהכנת מקרונים במגוון סוגים ומילויים, ובנוסף גם הכנת מרשמלו ביתי וסוכריות על מקל.

יום שישי

02

מאי

16:00 - 13:00

סדנת איטליה הבשרית בהנחיית שף ניר אגסי

סדנה עם הגרסאות הבשריות של המנות האיטלקיות המוכרות.
נכין פסטה, רביולי וניוקי טריים בעבודת יד החל משלב הבצק, נשלב איתם רטבים בשריים מתאימים ונמשיך בהכנת קרפצ'יו, מנת סלטימבוקה עם חזה אווז מעושן, קדירת עוף בנוסח טוסקני בבישול ארוך ופונדנט שוקולד חם לקינוח.

יום שישי

02

מאי

16:15 - 13:15

בשרים חובקת עולם בהנחיית שף חיים דהן

סדנת בשרים מגוונת עם מנות מסביב לעולם, ובכלל זאת מנות פיוז'ן שמשלבות מספר עולמות קולינריים. נתנסה בשיטות עבודה וטכניקות מעשירות.

יום ראשון

04

מאי

21:30 - 18:00

סדנת שוקולד קלאסית בהנחיית קונדיטורית מיכל בדיחי

סדנה מעשית שכוללת טכניקות עבודה מקצועיות בעולם השוקולטריה, תוך שימוש בשוקולד בלגי איכותי של חברת קאליבו. בין היתר, נתרגל טכניקות טמפרור שוקולד בהזרעה וגם טמפטור קלאסי על שיש.

סדנאות בשרים ובירה הקרובות

ללוח הסדנאות המלא

יום חמישי

08

מאי

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

15

מאי

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

22

מאי

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

29

מאי

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.