סדנאות גיבוש לקבוצות

סדנאות בישול מעשיות בסטודיו הגדול והמאובזר בארץ. כולל ארוחה עשירה ויין ללא הגבלה - כשר

סדנת בישול קלאסית

סדנאות הבישול מבוססות על רשימת מתכונים מובנית מראש, בהתאם לסגנון מטבח או תחום בישול.

כל הסדנאות הן פעילות עם השתתפות מלאה שלכם בהכנת המנות. יודגש כי כל משתתף יתנסה בעצמו בהכנה של מספר מנות.

בסוף הסדנה, נשב לארוחה עשירה ומגוונת פרי עמלכם (כ-5-8 סוגי מנות בארוחה + קינוח).

סדנת "קרב סכינים"

סדנת "קרב סכינים" מיועדת לקבוצות וארגונים המעוניינים לגבש ולעודד שיתוף פעולה בין המשתתפים.

תתחלקו לצוותים (2 או יותר, בהתאם לגודל הקבוצה), תקבלו חומרי גלם זהים, ותתחרו בהכנת ארוחת גורמה עשירה יחד עם השפים (כל צוות מקבל שף משלו).

סדנת "שוק & קוק"

גרסה מורחבת של סדנת קרב הסכינים שלנו, המשלבת גם פעילות תחרותית בסגנון Outdoor אורבנית במרכז תל-אביב.

במסגרת הפעילות, תתחלקו לקבוצות, ותצאו עם השפים לקניות של חומרי גלם בשוק הכרמל וסביבתו, בהתאם לרשימת מתכונים אותה תבחרו יחד עם השף. לאחר הקניות, תמשיכו לסטודיו לפעילות בישול תחרותית בחלוקה לקבוצות.

סיור קולינרי

הסטודיו לבישול מציע מגוון של סיורים קולינריים שמאפשרים לכם לחוות את עולם האוכל גם מחוץ לסדנת הבישול.

הסיורים יכולים להתקיים בנפרד או כתוספת לסדנת בישול בסטודיו.

הסיורים מתקיימים בשוק הכרמל, שוק לוינסקי ושוק התקווה. כל סיור כולל סיפורים אותנטיים של המדריכים ושל אנשי השוק, וכן סדרת טעימות בדוכנים השונים.

סדנת קוקטיילים

סדנה פעילה וחוויתית להכנת קוקטיילים, בה המשתתפים עובדים בזוגות ומכינים 6 סוגי קוקטיילים.

הקוקטיילים שנכין: סנגרייה, מוחיטו, קוסמופוליטן, טרופיקל סאוור, בננה קולדה ואייס ואנילה.

סדנת יין

תמיד עניין אתכם להבין מה הופך את היין ל"עגול", היכן מסתררת אותה "עפיצות" שחובבי היין מתייחסים אליה?

איך "פותחים" את בקבוק המרלו שמונח על שולחן החג – ובכלל, מה ההבדל בין מרלו, קברנה סוביניון, שירז, מוסקט, שרדונה, גוורצטרמינר וכו'?

בין לקוחותינו

נדאג לחזור אליכם עם הצעת מחיר בתוך זמן קצר