אוהבים לבשל? קיבלתם השראה מתכניות הטלוויזיה ומתחשק לכם להרגיש שפים לכמה שעות? אנחנו מזמינים אתכם להצטרף לסדנה מהנה, רוויית ניחוחות, טעמים וארומה בסטודיו הבישול שלנו בתל-אביב.
סדנאות הבישול שלנו הן אקטיביות וכוללות השתתפות מלאה של הקהל בהכנת המנות. אורך כל סדנה כ-3 שעות, ובסופה תזכו לארוחת גורמה פרי עמלכם – בליווי שתייה קלה, שתייה חמה ושפע יינות ובירות ללא הגבלה.

הסטודיו לבישול מציע ימי גיבוש וכיף בסדנאות בישול, תחרויות "קרב סכינים", כן סיורים קולינריים, סדנאות קוקטיילים והפעלות הכוללות פעילות "שוק אנד קוק" מחוץ לסטודיו. הסדנאות מתאימות לגיבוש עובדים, ימי כיף, ערבי חברה, וגם ללקוחות פרטיים.
ניתן לקיים סדנאות הן לקבוצות קטנות והן לקבוצות של עד 250 משתתפים במתחם סדנאות הבישול שלנו, שהינו הגדול והמאובזר בארץ והיחיד עם ציוד מקצועי כמו של שפים.

קורס יסודות הבישול נועד להקנות לבוגריו כישורים ותחושת נוחות במטבח הביתי, ללמוד טכניקות בישול, צלייה, טיגון ואפייה שונות ולאפשר לכם להרגיש בשלנים לכל דבר.
הקורס לא יהפוך אתכם לשפים, אך תרכשו כלים לעבוד ולהכין ארוחה שלמה ממגוון סגנונות מטבח וחומרי גלם.
אם בא לכם להרגיש שליטה בעולם הקולינריה אך אין לכם צורך להפוך אותו למקצוע – זהו הקורס עבורכם.
הקורס מתקיים בקבוצות קטנות של עד 16 משתתפים בכיתה. אורך כל שיעור כ-4 שעות. כל אחד מהשיעורים כולל הכנת מגוון רב של מנות וארוחה בסוף השיעור.

סדנת בישול היא רעיון מעולה למתנה מהנה, מעשירה וטעימה – מתאימה ליום הולדת, יום נישואים וכל מאורע משמח אחר.
ניתן לרכוש שובר מתנה לסדנה, כך שבעל השמחה יקבל שובר ייעודי ומעוצב על ידכם, ויכלול הסבר לגבי הסדנה, תאריך ופרטים נוספים - אך ללא מחיר או פרטי תשלום.

סדנאות הבישול הקרובות

ללוח הסדנאות המלא

יום ראשון

03

נובמבר

21:30 - 18:30

סדנת בישול אסיאתי בהנחיית שף שי זמלר

לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי. חלק מהמנות מעט חריפות, אך במידה המותאמת לחיך הישראלי.
הסדנה מתאימה גם לצמחונים וטבעונים (עם תחליפים לבשר / דג).

יום שני

04

נובמבר

22:00 - 18:00

סדנת אפייה צרפתית בהנחיית קונדיטורית מיכל בדיחי

סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי הצרפתיים, וכוללת מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם.

נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים, ונכין לחם אגוזים כפרי, בריוש חמאה, קיש גבינות וירקות שורש, קרם ברולה וטארט שקדים ואגסים.

יום שני

04

נובמבר

22:00 - 19:00

סדנת בישול מקסיקני בהנחיית שף ניר אגסי

מיטב המנות המקסיקניות הפופלריות - צ'ילי קון קרנה, בוריטו, טורטיות, אמפנדס תירס, סביצ'ה ועוד.
סדנה בשרית עם למעלה מ-8 מנות, כולל רטבים ומטבלים מוכרים.

יום שלישי

05

נובמבר

21:30 - 18:30

סדנת בישול איטלקי בהנחיית שף שלומי פלח

בסדנת בישול איטלקי נלמד על המטבח האיטלקי הקסום. נכין פסטה ורביולי טריים החל משלב הבצק בליווי מגוון רטבים.
בנוסף, נכין מנות קלאסיות ומוכרות כמו ריזוטו פטריות, פוקצ'ה עם עשבי תיבול, פולנטה, אנטיפסטי וטירמיסו לקינוח.

יום שלישי

05

נובמבר

22:00 - 19:00

סדנת קרניבורים בהנחיית שף זיו שטיינברג

סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מנתחים שונים. בסדנה כל אחד מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה ביין.

יום רביעי

06

נובמבר

21:45 - 18:45

סדנת בישול אסיאתי בהנחיית שף שי זמלר

לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי. חלק מהמנות מעט חריפות, אך במידה המותאמת לחיך הישראלי.
הסדנה מתאימה גם לצמחונים וטבעונים (עם תחליפים לבשר / דג).

יום חמישי

07

נובמבר

13:30 - 10:30

סדנת בישול אסיאתי בהנחיית שף שי זמלר

לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי. חלק מהמנות מעט חריפות, אך במידה המותאמת לחיך הישראלי.
הסדנה מתאימה גם לצמחונים וטבעונים (עם תחליפים לבשר / דג).

יום חמישי

07

נובמבר

20:30 - 17:30

סדנת גורמה צרפתי-איטלקי בהנחיית שף אמיר שולר

סדנת ספיישלים על בסיס מיטב המנות החלביות של המטבח הצרפתי והאיטלקי. הסדנה בהנחייתו של שף אמיר שולר.

סדנאות בשרים ובירה הקרובות

ללוח הסדנאות המלא

יום חמישי

07

נובמבר

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

14

נובמבר

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

21

נובמבר

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.

יום חמישי

28

נובמבר

23:55 - 21:30

סדנת בשרים ובירה בהנחיית שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות. הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה.