סדנת קינוחי מסעדות 20 פברואר - יום שישי - 10:00 קונדיטורית מיכל בדיחי

קינוחי המסעדות המוכרים והאהובים, מגיעים יחדיו לסדנה אחת מתוקה.

אם מתחשק לכם להתפנק במנות טעימות, ללקק את האצבעות וכמובן ללמוד להכין אותן גם בבית - זו הסדנה בשבילכם.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • עוגת גבינה פירורים קלאסית
  • מוס שוקולד בלגי ובוטנים מלוחים
  • פנקוטה וניל ברוטב פירות יער עם אגוזים ושקדים קלויים
  • טארט מבצק פריך במילוי תפוחים
  • קרם מסקרפונה עם גנאש שוקולד לבן וקפה
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
עוגת הגבינה, הטארט והקרם מסקרפונה - מכינים גלוטן ואין עבורם תחליף. הפוקצ'ה בקבל הפנים מכילה גלוטן אך ניתן לדאוג לפוקצ'ה ללא גלוטן. יתר המנות ללא גלוטן.
ולכן הסדנה אינה ממולצת

נשים בהריון:
כל המנות, למעט הטירמיסו, מתאימות לנשים בהריון.

התאמה לצמחוניים:
כל המנות הן צמחוניות.

רהתאמנה לטבעוניים:
כל המנות מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה

הרשמה לסדנה