בשרים חובקת עולם 23 ינואר - יום שישי - 12:35 שף חיים דהן
סדנת בשרים מגוונת עם מנות מסביב לעולם, ובכלל זאת מנות פיוז'ן שמשלבות מספר עולמות קולינריים.
הגיוון במנות יוצר חשיפה ולשפע חומרי גלם וצורות עבודה.
נתנסה בשיטות עבודה וטכניקות מעשירות.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- סקלופיני עוף בקרם קוקוס, קארי וחרדל – פיוז'ן אירו-אסיאתי
- סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום, פלפלים ועלים ירוקים
- לחמעג'ון טורקי עם בשר בקר
- פנה קרבונרה - נתחוני עוף, ביף "בייקון" וחלמון ביצה
- סנייה פומודורו – ראגו ים תיכוני מבשר בקר מבושם בתבלינים, מוגש בעגבניה צלויה
- וולינגטון רצועות בקר ועשבי תיבול עטופים בבצק עלים
- קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
הוולינגטון ופנה קרבונרה מכילים גלוטן ואין עבורם תחליף.
מנת הלחמעג'ון, הפוקצ'ה בקבלת הפנים וקינוח הפונדנט מכילים גלוטן אך ניתן לקבל תחליף ללא גלוטן עבור שלושת המנות האלו.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון.

התאמות לצמחוניים:
הסדנה מבוססת על בשר ומרבית המנות מכילות בשר.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

התאמות לטבעוניים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החיי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה