סדנת אפייה צרפתית 30 אוקטובר - יום רביעי - 18:00 קונדיטורית מיכל בדיחי
סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי הצרפתיים, וכוללת מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם. נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים, ונכין לחם אגוזים כפרי, בריוש חמאה, קיש גבינות וירקות שורש, קרם ברולה וטארט שקדים ואגסים.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- לחם אגוזים ועשבי תיבול בסגנון כפרי
- בריוש חמאה
- קיש גבינות וירקות שורש
- קרם ברולה
- טארט שקדים ואגסים/שוקולד מריר
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
רק קינוח הקרם ברולה מתאים לרגישים לגלוטן.
ולכן הסדנה אינה ממולצת
נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון.
התאמות לצמחוניים:
המנות מתאימות לצמחוניים.
התאמות לטבעונים:
כל המנות מכילות מוצרי חלב.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה
- 23 אוקטובר - יום רביעי - 10:30
- 30 אוקטובר - יום רביעי - 18:00
- 4 נובמבר - יום שני - 18:00
- 19 נובמבר - יום שלישי - 18:00
- 29 נובמבר - יום שישי - 10:00
- 13 דצמבר - יום שישי - 10:00
- 18 דצמבר - יום רביעי - 18:00
- 29 דצמבר - יום ראשון - 18:00
- 3 ינואר - יום שישי - 09:30
- 21 ינואר - יום שלישי - 18:00
- 28 ינואר - יום שלישי - 18:00