סדנת קרניבורים
סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מנתחים שונים, ומיועדת לחובבי בשר מושבעים.
הסדנה כוללת הסבר אודות בשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש ויישון בשר, טיפים כיצד לקנות בשר טרי, הכנת מרינדות, רטבים וכו'.
בסדנה כל משתתף מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה בשפע יינות ללא הגבלה.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- קרפצ'יו בקר - בשני סגנונות הגשה
- קציצות קבב בגירסה מזרח תיכונית קלאסית ובגירסה תאילנדית
- סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום פלפלים ועלים ירוקים
- המבורגר אישי – 100% בשר בקר בהגשה קלאסית
- סטייק אנטרקוט שלם במחבת ברזל
- ביף בורגיניון - קדירת בקר צרפתית בבישול ארוך
- קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה ונימוחה
התאמה לרגישויות:
רגישות לגלוטן:
אין שימוש בגלוטן למעט הקינוח.
עם זאת, ניתן לקבל קינוח ללא גלוטן .
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
נשים בהריון:
המנות מתאימות לנשים בהריון מלבד מנת הקרפצ'יו בקר.
התאמות לצמחונים:
כל המנות בסדנה מכילות בשר, למעט הקינוח.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
התאמות לטבעונים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 27 ינואר - יום שני - 19:00
- 30 ינואר - יום חמישי - 19:00
- 31 ינואר - יום שישי - 12:35
- 6 פברואר - יום חמישי - 19:00
- 7 פברואר - יום שישי - 12:45
- 10 פברואר - יום שני - 19:00
- 13 פברואר - יום חמישי - 19:00
- 14 פברואר - יום שישי - 12:50
- 20 פברואר - יום חמישי - 19:00
- 24 פברואר - יום שני - 19:00
- 27 פברואר - יום חמישי - 19:00
- 3 מרץ - יום שני - 19:00
- 6 מרץ - יום חמישי - 19:00
- 13 מרץ - יום חמישי - 19:00
- 14 מרץ - יום שישי - 13:00
- 20 מרץ - יום חמישי - 19:00
- 24 מרץ - יום שני - 19:00
- 27 מרץ - יום חמישי - 19:00
- 28 מרץ - יום שישי - 13:10
- 3 אפריל - יום חמישי - 19:00
- 6 אפריל - יום ראשון - 19:00
- 10 אפריל - יום חמישי - 19:00
- 21 אפריל - יום שני - 19:00
- 25 אפריל - יום שישי - 13:00