סדנת קינוחי מסעדות
קינוחי המסעדות המוכרים והאהובים, מגיעים יחדיו לסדנה אחת מתוקה.
אם מתחשק לכם להתפנק במנות טעימות, ללקק את האצבעות וכמובן ללמוד להכין אותן גם בבית - זו הסדנה בשבילכם.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- עוגת גבינה פירורים קלאסית
- מוס שוקולד בלגי ובוטנים מלוחים
- פנקוטה וניל ברוטב פירות יער עם אגוזים ושקדים קלויים
- טארט מבצק פריך במילוי תפוחים
- קרם מסקרפונה עם גנאש שוקולד לבן וקפה
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
עוגת הגבינה, הטארט והקרם מסקרפונה - מכינים גלוטן ואין עבורם תחליף.
הפוקצ'ה בקבל הפנים מכילה גלוטן אך ניתן לדאוג לפוקצ'ה ללא גלוטן.
יתר המנות ללא גלוטן.
ולכן הסדנה אינה ממולצת

נשים בהריון:
כל המנות, למעט הטירמיסו, מתאימות לנשים בהריון.

התאמה לצמחוניים:
כל המנות הן צמחוניות.

רהתאמנה לטבעוניים:
כל המנות מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה