סדנת גורמה צרפתי איטלקי - 1

סדנת ספיישלים על בסיס מיטב המנות החלביות של המטבח הצרפתי והאיטלקי.
בסדנה נלמד את שיטות העבודה האופיינות למטבחים הללו, כאשר עיקר המנות משלבות גישות קולינריות משותפות לצרפת ואיטליה

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • סרדין ליגורי - סרדינים מפולטים במילוי פרובנסאלי
  • שושני לזניה ריטולו ממולאים בריקוטה ברוטב בשמל
  • רטאטוי מונטאז' – טכניקת בישול ירקות נוסח ניס בהגשה קלאסית
  • בודינו - סופלה גבינות עשיר
  • ניוקי פריזאי מבצק רבוך
  • ארנצ'יני במילוי מוצרלה ונגיעת אנשובי על קולי עגבניות
  • מרק בצל מכוסה מבצק עלים
  • לקינוח - קרפ סוזט במילוי ריקוטה הדרים

התאמה לרגישויות:

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה

מועדים נוספים