סדנת אפייה ללא גלוטן 26 פברואר - יום שני - 18:00 קונדיטורית מיכל בדיחי

סדנת אפייה שמיועדת להעניק כלים מעשיים לאפייה ביתית איכותית ללא גלוטן.
עם התקדמות שיטות האבחון, יותר ויותר אנשים מגלים את הרגישות שלהם לגלוטן. עבור חלק זה באוכלוגייה, מאפים ללא גלוטן הופכים לצורך הכרחי ובסיסי. רבים אחרים רואים בדיאטה שנמנעת מגלוטן אורח חיים בריא יותר.

בסדנה נשתמש בקמחי בסיס כגון קמח טף, קמח אורז, קמח טפיוקה ונוספים, ונלמד להשתמש בתערובות קמחים לצרכי אפייה.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין טרייה מהתנור
  • עוגה בחושה שוקולד בציפוי קרמל מלוח
  • פוקצ'ה איטלקית עשירה בשלל עיטורים
  • לחם סנדוויץ מועשר בקמח טף ותערובת גרעינים
  • עוגת תפוזים עשירה בחושה בציפוי קרם מסקרפונה ושקדים מסוכרים קלויים
  • טארט לימון מבצק פריך מעוטר במרנג מושחם
  • עוגיות חמאה פריכות
  • הסדנה מלווה באנטיפסטי ירקות קלויים בתנור

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה