קונדיטורית נעמה בקרמן
בוגרת בית הספר "בישולים" בתל-אביב במגמתו של תומר כבירי.
בעברה, עבדה בתור קונדיטורית ראשית של מסעדת "סיטארה" בתל-אביב
העבירה עד היום מעל 1,000 סדנאות קונדיטוריה.
מנחת סדנאות שוקולד, אפייה וקינוחים.
מנחה שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום שישי
17
אוקטובר
13:30 - 09:30
יום ראשון
09
נובמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
14
נובמבר
14:00 - 10:00
יום שישי
21
נובמבר
13:00 - 09:30
יום ראשון
23
נובמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
05
דצמבר
13:30 - 09:30
יום ראשון
07
דצמבר
22:00 - 18:00
יום שני
08
דצמבר
22:00 - 18:00
יום שישי
19
דצמבר
13:30 - 09:30
יום שישי
02
ינואר
13:30 - 09:30
יום ראשון
11
ינואר
22:00 - 18:00
יום שישי
16
ינואר
13:30 - 09:30
יום שישי
30
ינואר
13:30 - 09:30
יום ראשון
01
פברואר
22:00 - 18:00
יום שישי
20
פברואר
13:30 - 09:30
יום שלישי
24
פברואר
22:00 - 18:00