שף שלומי פלח
בוגר בית הספר "תדמור".
החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
לאחר מכן עבד כקונדיטור ב"בראסרי", "בית מספר 3" ביפו, "פורטונה דל מאר" ומסעדת "24 רופי" ההודית.
מנחה סדנאות בישול איטלקי והודי, וכן סדנאות ייחודיות בתחום של הנחיית קבוצות וזוגיות.
מעביר שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
25
ספטמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
26
ספטמבר
12:05 - 09:05
יום שישי
03
אוקטובר
11:50 - 08:50
יום שני
06
אוקטובר
12:30 - 09:30
יום שישי
10
אוקטובר
12:05 - 09:05
יום שני
13
אוקטובר
12:30 - 09:30
יום חמישי
16
אוקטובר
13:30 - 10:30
יום שישי
17
אוקטובר
11:50 - 08:50
יום רביעי
22
אוקטובר
21:30 - 18:30
יום שישי
24
אוקטובר
11:50 - 08:50
יום ראשון
26
אוקטובר
21:30 - 18:30
יום שלישי
28
אוקטובר
13:30 - 10:30
יום שישי
31
אוקטובר
11:50 - 08:50
יום שישי
31
אוקטובר
12:00 - 09:00
יום שישי
07
נובמבר
12:00 - 09:00
יום שישי
14
נובמבר
11:50 - 08:50
יום ראשון
16
נובמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
21
נובמבר
11:50 - 08:50
יום שלישי
25
נובמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
28
נובמבר
11:50 - 08:50
יום שישי
05
דצמבר
11:50 - 08:50
יום שישי
12
דצמבר
11:50 - 08:50
יום חמישי
18
דצמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
19
דצמבר
12:05 - 09:05
יום ראשון
21
דצמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
26
דצמבר
12:00 - 09:00
יום חמישי
01
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
02
ינואר
11:50 - 08:50
יום שלישי
06
ינואר
21:30 - 18:30
יום שישי
09
ינואר
11:50 - 08:50
יום ראשון
11
ינואר
21:30 - 18:30
יום שישי
16
ינואר
11:50 - 08:50
יום חמישי
22
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
23
ינואר
12:05 - 09:05
יום שישי
30
ינואר
12:05 - 09:05