שף שלומי פלח
בוגר בית הספר "תדמור".
החל את דרכו כשף במסעדה האיטלקית "אמורה מיו".
לאחר מכן עבד כקונדיטור ב"בראסרי", "בית מספר 3" ביפו, "פורטונה דל מאר" ומסעדת "24 רופי" ההודית.
מנחה סדנאות בישול איטלקי והודי, וכן סדנאות ייחודיות בתחום של הנחיית קבוצות וזוגיות.
מעביר שיעורים גם במסגרת קורסי הבישול.
יום חמישי
13
נובמבר
21:00 - 18:00
יום שישי
14
נובמבר
11:50 - 08:50
יום ראשון
16
נובמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
21
נובמבר
11:50 - 08:50
יום שלישי
25
נובמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
28
נובמבר
11:50 - 08:50
יום שישי
05
דצמבר
11:50 - 08:50
יום חמישי
11
דצמבר
21:00 - 18:00
יום שישי
12
דצמבר
11:50 - 08:50
יום חמישי
18
דצמבר
13:30 - 10:30
יום שישי
19
דצמבר
12:05 - 09:05
יום ראשון
21
דצמבר
21:30 - 18:30
יום שישי
26
דצמבר
12:00 - 09:00
יום חמישי
01
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
02
ינואר
11:50 - 08:50
יום שלישי
06
ינואר
21:30 - 18:30
יום שישי
09
ינואר
11:50 - 08:50
יום ראשון
11
ינואר
21:30 - 18:30
יום שישי
16
ינואר
11:50 - 08:50
יום חמישי
22
ינואר
13:30 - 10:30
יום שישי
23
ינואר
12:05 - 09:05
יום שישי
30
ינואר
12:05 - 09:05
יום שני
02
פברואר
21:30 - 18:30
יום שישי
06
פברואר
12:05 - 09:05
יום שישי
13
פברואר
11:50 - 08:50
יום שני
16
פברואר
21:30 - 18:30
יום חמישי
19
פברואר
13:30 - 10:30
יום שישי
20
פברואר
11:50 - 08:50
יום חמישי
26
פברואר
13:30 - 10:30
יום שישי
27
פברואר
12:00 - 09:00
יום חמישי
05
מרץ
13:30 - 10:30
יום שישי
06
מרץ
12:00 - 09:00
יום שישי
06
מרץ
11:50 - 08:50
יום שישי
13
מרץ
11:50 - 08:50
יום חמישי
19
מרץ
13:30 - 10:30
יום שישי
20
מרץ
11:50 - 08:50
יום שלישי
24
מרץ
21:30 - 18:30
יום שישי
27
מרץ
12:05 - 09:05
יום שישי
27
מרץ
11:50 - 08:50
יום ראשון
29
מרץ
21:30 - 18:30
















