שף זיו שטיינברג
המנהל הקולינרי והשף הראשי של הסטודיו לבישול.
בוגר בית הספר "תדמור", וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
צבר ניסיון רב בעולם הבישול במסעדות וחברות קייטרינג מובילות, ובכלל זאת טורקיז, קפה נואר, סבסטיאן, קטלית ועוד. בעברו, שימש כשף מסעדת הבשרים "אודיאון". מנחה סדנאות בישול מזה כ-10 שנים.
מנחה את סדנת הקרניבורים של הסטודיו.
בנוסף, מנחה שיעורים ומרכז את קורס הבישול למתחילים.
יום רביעי
15
אוקטובר
22:00 - 19:00
יום שלישי
21
אוקטובר
22:00 - 19:00
יום שישי
24
אוקטובר
16:15 - 13:15
יום שישי
31
אוקטובר
15:40 - 12:40
יום שישי
21
נובמבר
15:30 - 12:30
יום ראשון
23
נובמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
28
נובמבר
15:35 - 12:35
יום שישי
12
דצמבר
15:35 - 12:35
יום שישי
19
דצמבר
15:30 - 12:30
יום ראשון
28
דצמבר
22:00 - 19:00
יום שישי
09
ינואר
15:35 - 12:35
יום שישי
23
ינואר
15:30 - 12:30
יום שישי
06
פברואר
15:35 - 12:35
יום ראשון
15
פברואר
22:00 - 19:00
יום שישי
20
פברואר
15:30 - 12:30