סדנה בה נתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים.

נלמד על לישה והכנה נכונה של בצק שמרים. נקבל הסבר על סוגי קמחים ועל תפקידו של הגלוטן. נתרגל טכניקות קיפול ונלמד להכין מילויים שונים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • פוקצ'ה מתוקה עם קרם פטיסייר, פירות העונה, פירות יער בזיגוג קרם מסקרפונה
  • קראנץ שוקולד
  • מאפה סינבון על בסיס קינמון
  • קראנץ פרמזן ועשבי תיבול
  • פוגאס - לחם פרובינסיאלי שטוח עם זיתים ועגבניות מיובשות
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
כל המנות בסדנה מכילות גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון

התאמות לצמחונים:
בסדנה אין שימוש בבשר כלל.

התאמות לטבעונים:
בכל המנות משתמשים בחמאה ובביצים.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה