סדנה מעשית שכוללת טכניקות עבודה מקצועיות בעולם השוקולטריה, תוך שימוש בשוקולד בלגי איכותי של חברת קאליבו. בין היתר, נתרגל טכניקות טמפרור שוקולד בהזרעה וגם טמפטור קלאסי על שיש.

לכל אחת מהמנות שנכין בסדנה, ישנה אריזה מיוחדת על מנת שניתן יהיה לקחת הביתה בצורה יפה ומרשימה.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • רוקי רואדס - חטיף שוקולד אמריקאי
  • צנצנת של קרם ג'אנדויה ובוטנים מלוחים
  • פרלינים במבחר מילויים
  • טבלת שוקולד עם תוספות מגוונות
  • פונדנט בלואה - עוגת שוקולד צרפתית עשירה
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
הפונדנט מכיל גלוטן - אך ניתן להמיר אותו לאבקת שקדים. יתר המנות ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון.

התאמות לצמחוניים:
המנות מכילות רכיבים חלביים בלבד, ללא בשר.

התאמות לטבעוניים:
כל המנות מכילות רכיבים מן החי כמו ביצים וחלב.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה