סדנת שוקולד קלאסית 16 ספטמבר - יום שישי - 09:30 קונדיטורית מיכל בדיחי

בסדנת שוקולד קלאסית נלמד ונכין מגוון קינוחים מעולם השוקולטייריה. כל המתכונים בסדנה יוכנו תוך שימוש בשוקולד בלגי איכותי (50%-70% מוצקי קקאו).

סדנה קלילה, כיפית ומתוקה במיוחד.

הסדנה מעשירה ומלמדת, וכוללת תרגול בטכניקות טמפרינג בהזרעה וטמפרור קלאסית על שיש, אפייה והרבה עבודה עם הידיים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • רוקי רואדס - חטיף שוקולד אמריקאי
  • צנצנת של קרם ג'אנדויה ובוטנים מלוחים
  • פרלינים במבחר מילויים
  • טבלת שוקולד עם תוספות מגוונות
  • פונדנט בלואה - עוגת שוקולד צרפתית עשירה
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

הפונדנט מכיל גלוטן - אך ניתן להמיר אותו לאבקת שקדים. יתר המנות ללא גלוטן.

כל המנות מתאימות לנשים בהריון.

המנות מכילות רכיבים חלביים בלבד, ללא בשר.

כל המנות מכילות רכיבים מן החי כמו ביצים וחלב.

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה

הרשמה לסדנה