סדנת שוקולד קלאסית 27 ינואר - יום שני - 18:30 קונדיטורית מיכל בדיחי

בסדנת שוקולד קלאסית נלמד ונכין מגוון קינוחים מעולם השוקולטייריה. כל המתכונים בסדנה יוכנו תוך שימוש בשוקולד בלגי איכותי (50%-70% מוצקי קקאו).

סדנה קלילה, כיפית ומתוקה במיוחד.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • כדורי טראפלס שוקולד מריר באבקת קקאו
  • פרלינים בעבודת יד, כולל לימוד טכניקת טמפרור על שיש
  • ביצת הפתעה משוקולד עם ממתק בפנים
  • בראוניז שוקולד ואגוזים
  • פונדט שוקולד - עוגת שוקולד חמה ונימוחה
  • פרלין שוקולד ג'אנדויה

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

הבראוניז והוולקנו מכילים גלוטן - אך ניתן להמיר אותו לאבקת שקדים. הפטיפור מכיל גלוטן, ולצערנו רק למנה זו לא קיים תחליף. יתר המנות ללא גלוטן.

כל המנות מתאימות לנשים בהריון.

המנות מכילות רכיבים חלביים בלבד, ללא בשר.

כל המנות מכילות רכיבים מן החי כמו ביצים וחלב.

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה

הרשמה לסדנה