סדנת קרניבורים 14 נובמבר - יום חמישי - 19:00 שף זיו שטיינברג

סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מנתחים שונים, ומיועדת לחובבי בשר מושבעים.

הסדנה כוללת הסבר אודות בשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש ויישון בשר, טיפים כיצד לקנות בשר טרי, הכנת מרינדות, רטבים וכו'.

בסדנה כל משתתף מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה בשפע יינות ללא הגבלה.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • קרפצ'יו בקר - בשני סגנונות הגשה
  • קציצות קבב בגירסה מזרח תיכונית קלאסית ובגירסה תאילנדית
  • סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום פלפלים ועלים ירוקים
  • המבורגר אישי – 100% בשר בקר בהגשה קלאסית
  • סטייק אנטרקוט שלם במחבת ברזל
  • ביף בורגיניון - קדירת בקר צרפתית בבישול ארוך
  • קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה ונימוחה

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
אין שימוש בגלוטן למעט הקינוח. עם זאת, ניתן לקבל קינוח ללא גלוטן .
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
המנות מתאימות לנשים בהריון מלבד מנת הקרפצ'יו בקר.

התאמות לצמחונים:
כל המנות בסדנה מכילות בשר, למעט הקינוח.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

התאמות לטבעונים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה

הרשמה לסדנה