סדנת קרניבורים
סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מנתחים שונים, ומיועדת לחובבי בשר מושבעים.
הסדנה כוללת הסבר אודות בשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש ויישון בשר, טיפים כיצד לקנות בשר טרי, הכנת מרינדות, רטבים וכו'.
בסדנה כל משתתף מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה בשפע יינות ללא הגבלה.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- קרפצ'יו בקר - בשני סגנונות הגשה
- קציצות קבב בגירסה מזרח תיכונית קלאסית ובגירסה תאילנדית
- סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום פלפלים ועלים ירוקים
- המבורגר אישי – 100% בשר בקר בהגשה קלאסית
- סטייק אנטרקוט שלם במחבת ברזל
- ביף בורגיניון - קדירת בקר צרפתית בבישול ארוך
- קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה ונימוחה
התאמה לרגישויות:

אין שימוש בגלוטן למעט הקינוח. עם זאת, ניתן לקבל קינוח ללא גלוטן - אנא בקשו זאת מהשף.

המנות מתאימות לנשים בהריון מלבד מנת הקרפצ'יו בקר

כל המנות בסדנה מכילות בשר, למעט הקינוח

כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 18 אוגוסט - יום חמישי - 19:00
- 19 אוגוסט - יום שישי - 13:10
- 22 אוגוסט - יום שני - 19:00
- 25 אוגוסט - יום חמישי - 19:00
- 1 ספטמבר - יום חמישי - 19:00
- 2 ספטמבר - יום שישי - 13:10
- 5 ספטמבר - יום שני - 19:00
- 8 ספטמבר - יום חמישי - 19:00
- 15 ספטמבר - יום חמישי - 19:00
- 16 ספטמבר - יום שישי - 13:10
- 19 ספטמבר - יום שני - 19:00
- 22 ספטמבר - יום חמישי - 19:00
- 29 ספטמבר - יום חמישי - 19:00
- 30 ספטמבר - יום שישי - 13:10
- 2 אוקטובר - יום ראשון - 19:00
- 6 אוקטובר - יום חמישי - 19:00
- 9 אוקטובר - יום ראשון - 12:00
- 13 אוקטובר - יום חמישי - 19:00
- 14 אוקטובר - יום שישי - 13:15
- 18 אוקטובר - יום שלישי - 19:00
- 20 אוקטובר - יום חמישי - 19:00
- 27 אוקטובר - יום חמישי - 19:00
- 28 אוקטובר - יום שישי - 13:15
- 31 אוקטובר - יום שני - 19:00
- 3 נובמבר - יום חמישי - 19:00
- 10 נובמבר - יום חמישי - 19:00
- 11 נובמבר - יום שישי - 12:35
- 14 נובמבר - יום שני - 19:00
- 17 נובמבר - יום חמישי - 19:00
- 24 נובמבר - יום חמישי - 19:00
- 25 נובמבר - יום שישי - 12:35
- 28 נובמבר - יום שני - 19:00