סדנה על טהרת הבשר, בה נכין מנות מבשר בקר, כבש וטלה, ומיועדת לחובבי בשר מושבעים.

הסדנה כוללת הסבר אודות בשר וחלקיו, סוגי נתחים והתאמתם לשיטות הבישול השונות, מונחי ייסוד כמו שיוש ויישון בשר, טיפים כיצד לקנות בשר טרי, הכנת מרינדות, רטבים וכו'.

בסדנה כל משתתף מכין את המנות בעצמו, ומקבל בסך הכל מעל 600 גרם בשר איכותי מלווה בשפע יינות ללא הגבלה.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • קרפצ'יו בקר - בשני סגנונות הגשה
  • קציצות קבב בגירסה מזרח תיכונית קלאסית ובגירסה תאילנדית
  • סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום פלפלים ועלים ירוקים
  • המבורגר אישי – 100% בשר בקר בהגשה קלאסית
  • סטייק אנטרקוט שלם במחבת ברזל ברוטב צ'ימיצ'ורי
  • ביף בורגיניון - קדירת בקר צרפתית בבישול ארוך
  • קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה ונימוחה

התאמה לרגישויות:

אין שימוש בגלוטן למעט הקינוח. עם זאת, ניתן לקבל קינוח ללא גלוטן - אנא בקשו זאת מהשף.

המנות מתאימות לנשים בהריון מלבד מנת הקרפצ'יו בקר

כל המנות בסדנה מכילות בשר, למעט הקינוח

כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי