סדנת קינוחי מסעדות 18 אוקטובר - יום שישי - 09:30 קונדיטורית מיכל בדיחי
קינוחי המסעדות המוכרים והאהובים, מגיעים יחדיו לסדנה אחת מתוקה.
אם מתחשק לכם להתפנק במנות טעימות, ללקק את האצבעות וכמובן ללמוד להכין אותן גם בבית - זו הסדנה בשבילכם.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- עוגת גבינה פירורים קלאסית
- מוס שוקולד בלגי ובוטנים מלוחים
- פנקוטה וניל ברוטב פירות יער עם אגוזים ושקדים קלויים
- טארט מבצק פריך שקדים במילוי תפוחים
- קרם מסקרפונה עם גנאש שוקולד לבן וקפה
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
קרם מסקפונה, טארט ועוגת הגבינה מכילים גלוטן.
יתר המנות ללא גלוטן.
ולכן הסדנה אינה ממולצת
נשים בהריון:
כל המנות, למעט הטירמיסו, מתאימות לנשים בהריון.
התאמה לצמחוניים:
כל המנות הן צמחוניות.
רהתאמנה לטבעוניים:
כל המנות מכילות רכיבים מן החיי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה