סדנת מאפי שמרים 20 ספטמבר - יום רביעי - 10:00 קונדיטור אוהד בודזנק

נלמד על עקרונות העבודה עם בצקי שמרים, ונתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים, מתוקים ומלוחים כאחד.

הסדנה הינה מעשית במיוחד, ותכלול עבודה רבה עם הבצקים השונים.

הסדנה מלווה בנישנושי אנטיפסטי, ממרחים וחטיפי ירקות טריים.



הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • קרנץ' גורגונזולה עשבי תיבול ונגיעת כמהין
  • חלת בריוש במילוי אגוזים ופירות יבשים
  • מילפיי - מאפה בצק "אלף השכבות"
  • קרנץ' שוקולד עם קרם פטיסייר
  • מאפה סינבון על בסיס קינמון
  • דניש וניל
  • הסדנה מלווה בנישנושי אנטיפסטי, ממרחים וחטיפי ירקות טריים

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה