סדנת מאפי שמרים 21 אוגוסט - יום שישי - 10:00 קונדיטורית נעמה בקרמן

סדנה בה נתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים, מתוקים ומלוחים כאחד.

נלמד על לישה והכנה נכונה של מספר סוגים של בצקי שמרים. נקבל הסבר על סוגי קמחים ועל תפקידו של הגלוטן. נתרגל טכניקות קיפול ונלמד להכין מילויים שונים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • חלת קוגלהוף במילוי אגוזים ופירות יבשים
  • פוקצ'ה מתוקה עם קרם פטיסייר, פירות העונה, פירות יער בזיגוג קרם מסקרפונה
  • קרנץ' שוקולד
  • מאפה סינבון על בסיס קינמון
  • רולדת פרג
  • קרנץ' פרמזן ועשבי תיבול
  • לחם קופים מתוק
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

כל המנות בסדנה מכילות גלוטן

כל המנות מתאימות לנשים בהריון

בסדנה אין שימוש בבשר כלל

בכל המנות משתמשים בחמאה ובביצים

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה

הרשמה לסדנה