סדנה בה נתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים, מתוקים ומלוחים כאחד.

נלמד על לישה והכנה נכונה של בצק שמרים. נקבל הסבר על סוגי קמחים ועל תפקידו של הגלוטן. נתרגל טכניקות קיפול ונלמד להכין מילויים שונים.



הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • לחמניות ביס בסגנון פרובנאס
  • חלת קוגלהוף במילוי אגוזים ופירות יבשים
  • פוקצ'ה מתוקה עם פירות העונה, פירות יער וקרם פטיסייר
  • קרנץ' שוקולד
  • מאפה סינבון על בסיס קינמון
  • דניש פרג
  • קרנץ' פרמזן ועשבי תיבול
  • הסדנה מלווה בנישנושי אנטיפסטי, ממרחים וחטיפי ירקות טריים

התאמה לרגישויות:

כל המנות בסדנה מכילות גלוטן

כל המנות מתאימות לנשים בהריון

בסדנה אין שימוש בבשר כלל

בכל המנות משתמשים בחמאה ובביצים