סדנת מאכלי עדות 15 אוקטובר - יום שלישי - 19:00 שפית שרון גבאי
נלמד ונתנסה בהכנת מגוון מאכלי עדות מוכרים - מהמטבח הפרסי, העיראקי, המרוקאי, הטריפוליטאי והתוניסאי.
תיחשפו למיטב הניחוחות של המטבחים, תלמדו את הטכניקות הייחודיות ותתנסו בהכנת המנות. וכמובן, תזכרו לארוחה עשירה ומגוונת משלל עדות ישראל.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- אורז ירוק עם תהדיג - מעטפת קריספית של תפוחי אדמה
- קובה דלעת - מרק עשיר של קובה בשר ודלעת
- מפרום תפוחי אדמה - תבשיל תוניסאי של תפוחי אדמה ממולאים בשר
- מסייר - סלט חמוצים טריפוליטאי
- קוסקוס ביתי אמיתי
- חורשט סבזי - תבשיל חמצמץ של בשר ועשבי תיבול
- קציצות עיג'ה (ערוק) - קציצות ירק עיראקיות
- סיגר פיצוחים - מגולגלים עם תערובת פריכה של אגוזים וקינמון
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
רק האורז הירוק, החורש סבזי והסלט הם ללא גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מומלצת
נשים בהריון:
כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון
התאמות לצמחוניים:
המנות של האורז הירוק, הקוסקוס, העיג'ה, הסלט והסיגר מתאימות לצמחונים. היתר לא.
התאמות לטבעוניים:
המנות של הארז הירוק, הקוסקוס, העיג'ה, הסלט והסיגר מתאימות לטבעונים. והיתר לא.
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה