סדנת מאכלי עדות המזרח 24 יוני - יום שני - 18:30 שפית שרון גבאי

מבחר טעימות מוכרות מעדות המזרח - מהמטבח הפרסי, העיראקי, המרוקאי, הטריפוליטאי וההודי.

תיחשפו למיטב הניחוחות של המטבחים, תלמדו את הטכניקות הייחודיות ותתנסו בהכנת המנות. וכמובן, תזכרו לארוחה עשירה ומגוונת משלל עדות ישראל.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • חורש סבזי - תבשיל חמצמץ של בשר ועשבי תיבול
  • אורז ירוק עם תהדיג - מעטפת קריספית של תפוחי אדמה
  • קובה דלעת - מרק עשיר של קובה בשר ודלעת
  • מפרום תפוחי אדמה - תבשיל טריפוליטאי של תפוחי אדמה ממולאים בשר
  • סלט רענן של אורוגולה, לימון וסומק
  • קוסקוס ביתי אמיתי
  • סמוסה - כיסון הודי במילוי חומוס
  • סיגר פיצוחים - מגולגלים עם תערובת פריכה של אגוזים וקינמון

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רק האורז הירוק, החורש סבזי והסלט הם ללא גלוטן.

כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון

המנות של הארז הירוק, הקוסקוס, הסמוסה, הסלט והסיגר מתאימות לצמחונים. היתר לא.

המנות של הארז הירוק, הקוסקוס, הסמוסה, הסלט והסיגר מתאימות לטבעונים. והיתר לא.

הרשמה לסדנה