סדנת דים סאם וראמן 9 אוקטובר - יום רביעי - 18:30 שף נתן ספיבק
סדנה המשלבת את עולם הדים סאם הסיני-ויטנאמי ואת עולם מרקי הראמן היפניים. הסדנה מותאמת גם לצמחונים ואף מרבית המנות מתאימות לטבעונים.
בסדנה נלמד ונרגל הכנת מנות דים סאם עם מספר מילויים והרכבת מרקי ראמן.
הסדנה היא מעט פחות מעשית מיתר הסדנאות בסטודיו, אך כוללת ערך לימודי רב בתחום הדים סאם והראמן.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- ראמן בקר - ציר בקר אסיאתי עם אטריות ראמן, ירקות וחזה אווז
- ראמן צמחוני - ציר מיסו וירקות, אטריות, אצות וטופו
- לחמניות באן באו מאודות עם בשר בקר מפורק בבישול ארוך וירקות
- שו-מאי בטטה ופטריות
- גיוזה עוף ובקר
- קויו עוף ובצל
- לקינוח - בננה טמפורה ברוטב קרמל מלוח
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
כלל המנות מכילות גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
נשים בהריון:
הסדנה מתאימה גם לנשים בהריון.
התאמות לצמחוניים:
ישנן מנות הניתנות לשינוי המיועד לצמחוניים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
התאמות לטבעוניים:
ישנן מנות המתאימות גם לטבעוניים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה