סדנת דים סאם וראמן
סדנה המשלבת את עולם הדים סאם הסיני-ויטנאמי ואת עולם מרקי הראמן היפניים. הסדנה מותאמת גם לצמחונים ואף מרבית המנות מתאימות לטבעונים.
בסדנה נלמד ונרגל הכנת מנות דים סאם עם מספר מילויים והרכבת מרקי ראמן.
הסדנה היא מעט פחות מעשית מיתר הסדנאות בסטודיו, אך כוללת ערך לימודי רב בתחום הדים סאם והראמן.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- ראמן בקר - ציר בקר אסיאתי עם אטריות ראמן, ירקות וחזה אווז
- ראמן צמחוני - ציר מיסו וירקות, אטריות, אצות וטופו
- לחמניות באן באו מאודות עם בשר בקר מפורק בבישול ארוך וירקות
- שו-מאי בטטה ופטריות
- גיוזה עוף ובקר
- קויו עוף ובצל
- לקינוח - בננה טמפורה ברוטב קרמל מלוח
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
כלל המנות מכילות גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

נשים בהריון:
הסדנה מתאימה גם לנשים בהריון.

התאמות לצמחוניים:
מרק הראמן הצמחוני מיועד לצמחונים והוא גרסה קרובה למרק הראמן הבשרי.
לחמניות באו - ישנו תחליף של בטטה אפויה במקום הבשר.
במנות הדים סאם (שו-מאי, גיוזה וקויו) - ישנה אפשרות להכין אותן עם מילויים צמחוניים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

התאמות לטבעוניים:
מרק הראמן הצמחוני - ניתן להחליף את האטריות (אטריות ביצים) לאטריות אורז, ולקבל את המרק ללא ביצה.
לחמניות באו - ישנו תחליף של בטטה אפויה במקום הבשר.
במנות הדים סאם (שו-מאי, גיוזה וקויו) - ישנה אפשרות להכין אותן עם מילויים צמחוניים/טבעוניים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה