סדנת דים סאם וראמן 15 נובמבר - יום רביעי - 19:00 שף עופר חרמוני

סדנה המשלבת את עולם הדים סאם הסיני-ויטנאמי ואת עולם מרקי הראמן היפניים. הסדנה מותאמת גם לצמחונים ואף מרבית המנות מתאימות לטבעונים.

בסדנה תלמדו ותתרגלו הכנה של 4 סוגי דים-סאם שונים במגוון מילויים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.מה נכין בסדנה

  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • ראמן בקר - ציר בקר אסיאתי עם אטריות ראמן, ירקות וחזה אווז
  • ראמן צמחוני - ציר מיסו וירקות, אטריות, אצות וטופו
  • לחמניות באן באו מאודות עם בשר בקר מפורק בבישול ארוך וירקות
  • דים סאם על בסיס ביצים עם מגוון מילויים
  • גיוזות במילוי בקר
  • הר גאו - כיסונים מבצק שקוף במילוי פטריות שיטאקי
  • לקינוח - כדורי בצק במילוי קרם תה ירוק ורוטב שוקולד וחלב קוקוס

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה