סדנת גורמה צרפתי-איטלקי 6 אוקטובר - יום ראשון - 18:30 שף אמיר שולר
סדנת ספיישלים על בסיס מיטב המנות החלביות של המטבח הצרפתי והאיטלקי.
בסדנה נלמד גם את שיטות העבודה האופייניות למטבחים הללו, כאשר עיקר המנות משלבות גישות קולינריות משותפות לצרפת ואיטליה.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- בודינו - סופלה גבינות עשיר
- פסטה פטוצ'יני בקרם גורגונזולה ואגוזי מלך
- רטאטוי מונטאז' – טכניקת בישול ירקות נוסח ניס בהגשה קלאסית
- סלמון אפוי ברוטב סוגו די פומודורי
- ניוקי פריזאי מבצק רבוך
- ארנצ'יני במילוי מוצרלה ונגיעת אנשובי על קולי עגבניות
- שושני לזניה רוטולו במילוי עשירה של ריקוטרה ותרד
- לקינוח - טורטה דה קפרזה - עוגת שוקולד נפוליטנית
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
חלק ניכר מהמנות בסדנה מכילות גלוטן,
בין היתר הניוקי, לזניה, ארנצ'יני, פסטה וגם הסופלה גבינות מכיל גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
נשים בהריון:
כעיקרון - כל המנות בסדנה מתאימות לאישה בהריון. עם זאת, מנת הבודינו כוללת גבינה כחולה אשר עוברת אפייה בתנור ומנת הפטוצ'יני מכילה גבינה כחולה גם כן, וישנן נשים בהריון שנמנעות גם מגבינה כחולה אפויה או מבושלת.
התאמות לצמחוניים:
הסדנה איננה מכילה בשר אך יש 2 מנות בהן יש דג,
במנת הארנצ'יני ניתן לבקש ללא הדג.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
התאמות לטבעוניים:
רוב המנות למעט ירקות רטאטוי מונטאז' מכילות רכיבים מהחי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה
- 6 אוקטובר - יום ראשון - 18:30
- 10 אוקטובר - יום חמישי - 18:00
- 7 נובמבר - יום חמישי - 17:30
- 15 נובמבר - יום שישי - 09:00
- 27 נובמבר - יום רביעי - 18:30
- 5 דצמבר - יום חמישי - 17:30
- 9 דצמבר - יום שני - 18:30
- 20 דצמבר - יום שישי - 09:05
- 3 ינואר - יום שישי - 08:50
- 9 ינואר - יום חמישי - 10:30
- 20 ינואר - יום שני - 18:30