סדנת גורמה צרפתי-איטלקי 17 ינואר - יום רביעי - 18:30 שף אמיר שולר

סדנת ספיישלים על בסיס מיטב המנות החלביות של המטבח הצרפתי והאיטלקי.

בסדנה נלמד גם את שיטות העבודה האופייניות למטבחים הללו, כאשר עיקר המנות משלבות גישות קולינריות משותפות לצרפת ואיטליה.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • קונפי סלמון בציפוי פרובנסאלי
  • פסאטה פיומנטה עם אגוזים, פטריות, פרמז'ן ובזילקום
  • רטאטוי מונטאז' – טכניקת בישול ירקות נוסח ניס בהגשה קלאסית
  • בודינו - סופלה גבינות עשיר
  • ניוקי פריזאי מבצק רבוך
  • ארנצ'יני במילוי מוצרלה ונגיעת אנשובי על קולי עגבניות
  • שושני לזניה ריטולו ממולאים בריקוטה ברוטב בשמל
  • לקינוח - טורטה דה קפרזה - עוגת שוקולד נפוליטנית

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה