סדנת בשרים חובקת עולם 22 ינואר - יום שני - 19:00 שף חיים דהן

סדנת בשרים חובקת עולם היא גירסה אלטרנטיבית לסדנת הקרניבורים שלנו, ובנוסף לבשר בקר, נלמד להכין בה גם מנות מבוססות על עוף.

הפעילות בסדנה הינה מעט יותר "מקצועית", תוך לימוד טכניקות עבודה הן עם בקר והן עם עוף, ומגוון חומרי גלם.

כמו יתר הסדנאות שלנו, הסדנה מלווה בשפע יין לשיפור האווירה וכוללת הסברים מפורטים של השף על עולם הבשרים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • סקלופיני עוף בקרם קוקוס, קארי וחרדל – פיוז'ן אירו-אסיאתי
  • סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום, פלפלים ועלים ירוקים
  • לחמעג'ון טורקי עם בשר בקר
  • פנה קרבונרה - נתחוני עוף וחזה אווז מעושן וחלמון ביצה
  • סנייה פומודורו – ראגו ים תיכוני מבשר בקר , בתערובת תבלינים מבושמת, אפוי בעגבניות חצויות
  • וולינגטון רצועות אנטריקוט, עטופים בבצק עלים ברוטב סילאן ודבלים
  • קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה