סדנאות בשר ובירה - ימי חמישי ומוצ"ש 2 נובמבר - יום חמישי - 21:30 סדנאות מעשיות וחוויתיות הכוללות מעל קילו בשר למשתתף.
המנות כוללות גם בישול בבירה ושפע בירה ויין לשתייה חופשית

שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות וסלטים.

הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה, ונערכת באווירה קלילה וחוויתית.

סדנת הבשרים והבירה הינה סדנת ייחודית, כאשר ההרשמה אליה הינה בנפרד מלוח הסדנאות הרגיל של הסטודיו.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם לחם בירה ובצל, מטבלים ושפע יינות ובירות
  • תבשיל שוקרוט - בשרים ונקניקיות בבירה
  • פרחי קרפצ'יו בקר
  • ספייסי קבב ברוטב טחינה ירוקה
  • ביף בורגר טקסני ארוז בלחמניה טריה שנכין ונאפה במקום
  • מעורב מקסיקני – בוריטו אנטרקוט, סינטה וצ'וריסו בסלסה רוחה ושעועית שחורה
  • פוטייטו סקינס במילוי קבאנוס ובצלים מקורמלים בליווי סלסת עגבניות
  • צלעות טלה בקראסט עשבי תיבול
  • עוגת שוקולד ובירה אירית

הסדנה מלווה בשפע בירות בינלאומיות ויינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה ללא הגבלה.

הרשמה לסדנה