סדנאות בשר ובירה - ימי חמישי ומוצ"ש 19 אוקטובר - יום חמישי - 21:30 סדנאות מעשיות וחוויתיות הכוללות מעל קילו בשר למשתתף.
המנות כוללות גם בישול בבירה ושפע בירה ויין לשתייה חופשית

שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות וסלטים.

הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה, ונערכת באווירה קלילה וחוויתית.

סדנת הבשרים והבירה הינה סדנת ייחודית, כאשר ההרשמה אליה הינה בנפרד מלוח הסדנאות הרגיל של הסטודיו.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ות, מטבלים ושפע יינות ובירות
  • תבשיל שוקרוט - בשרים ונקניקיות בבירה
  • קרפצ'יו בקר
  • ספייסי קבב
  • ביף בורגר טקסני
  • מעורב אסיאתי - נתחי סינטה, אנטריקוט ונקניקיות חריפות בתיבול ג'ינג'ר וצ'ילי חריף
  • תפוחי אדמה בבירה
  • סלט עלים ירוקים
  • אסאדו ברוטב ברביקיו קפה
  • נקניקיות צ'וריסוס מתובלות
  • עוגת שוקולד ובירה אירית

הסדנה מלווה בשפע בירות בינלאומיות ויינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה ללא הגבלה.

הרשמה לסדנה