סדנאות בשר ובירה
10 אוקטובר - יום חמישי - 21:30
סדנאות מעשיות וחוויתיות הכוללות מעל קילו בשר למשתתף.
המנות כוללות גם בישול בבירה ושפע בירה ויין לשתייה חופשית
שף יגאל מולנר
ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות.
הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה, ונערכת באווירה קלילה וחוויתית.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם לחם בירה ובצל, מטבלים ושפע יינות ובירות
- תבשיל שוקרוט - בשרים ונקניקיות בבירה
- פרחי קרפצ'יו בקר
- ספייסי קבב ברוטב טחינה ירוקה
- אסאדו ברוטב ברביקיו קפה בלחמניית באו באן שנאפתה במקום
- מעורב מקסיקני – בוריטו אנטרקוט, סינטה וצ'וריסו בסלסה רוחה ושעועית שחורה
- סלופי ג'ו מוגש בפוטייטו סקין
- עוגת שוקולד ובירה אירית
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
מנת השוקרוט היא היחידה שמכילה גלוטן ואין אפשרות לקבל אותה ללא גלוטן.
כמובן הבירה שמלווה את הסדנה מכילה גלוטן.
מלבד זאת, יש מנות שכוללות גלוטן אך ניתן לאכול אותן בלי מרכיב הגלוטן (טורטייה במעורב המקסיקני, לחמניה באו, הרוטב בפוטייטו סקינס.
הקינוח מכיל גלוטן - אך ניתן לקבל קינוח דומה (פונדאנט שוקולד) ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון. למעט מנת הקרפצ'יו וכמובן הבירה שמלווה את הסדנה מכילה גלוטן.
התאמות לצמחונים:
כל המנות בסדנה מכילות בשר למעט הקינוח.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
התאמות לטעונים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע בירות בינלאומיות ויינות אדומים ללא הגבלה.
- 10 אוקטובר - יום חמישי - 21:30
- 31 אוקטובר - יום חמישי - 21:30
- 7 נובמבר - יום חמישי - 21:30
- 14 נובמבר - יום חמישי - 21:30
- 21 נובמבר - יום חמישי - 21:30
- 28 נובמבר - יום חמישי - 21:30
- 5 דצמבר - יום חמישי - 21:30
- 12 דצמבר - יום חמישי - 21:30
- 19 דצמבר - יום חמישי - 21:30
- 26 דצמבר - יום חמישי - 21:30
- 2 ינואר - יום חמישי - 21:30
- 9 ינואר - יום חמישי - 21:30
- 16 ינואר - יום חמישי - 21:30
- 23 ינואר - יום חמישי - 21:30
- 30 ינואר - יום חמישי - 21:30