סדנאות בשר ובירה 6 ספטמבר - יום חמישי - 21:30 סדנאות מעשיות וחוויתיות הכוללות מעל קילו בשר למשתתף.
המנות כוללות גם בישול בבירה ושפע בירה ויין לשתייה חופשית

שף יגאל מולנר

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות וסלטים.

הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה, ונערכת באווירה קלילה וחוויתית.

סדנת הבשרים והבירה הינה סדנת ייחודית, כאשר ההרשמה אליה הינה בנפרד מלוח הסדנאות הרגיל של הסטודיו.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם לחם בירה ובצל, מטבלים ושפע יינות ובירות
  • תבשיל שוקרוט - בשרים ונקניקיות בבירה
  • פרחי קרפצ'יו בקר
  • ספייסי קבב ברוטב טחינה ירוקה
  • ביף בורגר טקסני ארוז בלחמניה טריה שנכין ונאפה במקום
  • מעורב מקסיקני – בוריטו אנטרקוט, סינטה וצ'וריסו בסלסה רוחה ושעועית שחורה
  • פוטייטו סקינס במילוי בשר אסאדו ברוטב ברביקיו קפה
  • שיפודי סינטה בסלסת עגבניות חריפה
  • עוגת שוקולד ובירה אירית

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

מנת השוקרוט היא היחידה שמכילה גלוטן ואין אפשרות לקבל אותה ללא גלוטן. וכמובן הבירה שמלווה את הסדנה מכילה גלוטן. מלבד זאת, יש מנות שכוללות גלוטן אך ניתן לאכול אותן בלי מרכיב הגלוטן (טורטייה במעורב המקסיקני, לחמניה בביף בורגר, הרוטב בפוטייטו סקינס. הקינוח מכיל גלוטן - אך ניתן לקבל קינוח דומה (פונדנט שוקולד) ללא גלוטן

כל המנות מתאימות לנשים בהריון

כל המנות בסדנה מכילות בשר למעט הקינוח

כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי

הרשמה לסדנה