סדנת בשרים אמריקאית 8 אוקטובר - יום שלישי - 19:00 שף זיו שטיינברג
הסדנה מתרכזת במנות בשר נהדרות שמאפיינות את המטבח האמריקאי, ממזרח למערב ועד לגבול הטקסני עם מקסיקו. המנות מתבססות על בשרים שעוברים עישון בסטודיו.
הסדנה כוללת עבודה עם נתחים גדולים כמו בק ריבס ושורט ריבס, וכן שיטות תיבול והגשה אמריקאיות.
סך הבשר למשתתף בסדנה הוא מעל קילו בשר ברוטו.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- בוריטו סלופי ג'ו - בשר בקר בתיבול טקס-מקס מוגש ברול טורטיה
- בריסקט Hash & Egg - קורנדביף, בייבי תרד וביצת עין צרובים על מחבת
- רצועות דנבר סטייק ברוטב ג'ק דניאלס חריף
- ביף בק ריבס בזיגוג רוטב ברביקיו קפה
- שורט ריבס מעושנים
- סלט BLT - ביף "פייקון", פסטרמה הודו מעושנת, עגבניות, שום וצ'ילי מגולגלים בעלה חסה
- קינוח קריספ תפוחים וחמוציות בבצק פריך
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
אין שימוש בגלוטן למעט הקינוח.
עם זאת, ניתן לקבל קינוח ללא גלוטן .
בנוסף - את מנת הסלופי ג'ו מגישים בדרך כלל בטורטיה שמכילה גלוטן. ניתן להגיש אותה גם על צלחת או על פוקצ'ה ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
נשים בהריון:
המנות מתאימות לנשים בהריון.
התאמות לצמחונים:
כל המנות בסדנה מכילות בשר, למעט הקינוח.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
התאמות לטעונים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה