סדנת בראנץ' ים תיכוני

סדנת בראנץ' חגיגית ומיוחדת עם מנות מגוונות ומיוחדות לשדרוג ארוחות הבוקר שלכם בסגנון ים תיכוני, ובכלל זאת מנות חלביות, מאפים, דגים וגבינות.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • טרטר דג צ'יפורה בתיבול ים תיכוני – מוגש לצד זוקיני כבוש
  • מאפה סביח – חציל, עגבניות, וביצה על יריעה של בצק עלים עם טחינה ופלפל ירוק חריף לצד סלט רענן של מלפפונים ונענע
  • אגז בנדיקט – סלמון כבוש בוודקה וסלק, תרד, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז מוגשים על חלת בריוש
  • קבב דייגים - דג ים, קשקבל ועשבי תיבול
  • סלט חם של שומר וירקות מוקפצים בשמן זית, לימון וסילאן
  • סלט שוק - ירקות טריים וגרגירי חומוס בסומק, זעתר, שמן זית ולימון כבוש
  • קרמבל תפוחים וחמוציות עם קציפת יוגורט

התאמה לרגישויות:

הסדנה מותאמת במידה רבה לרגישים לגלוטן (בתיאום מראש) מאפה סביח ניתן להכין ללא גלוטן. אגז בנדיקט - מוגש על חלה אך ניתן להגשה על חלה ללא גלוטן. קרמבל תפוחים - מכיל גלוטן אך ניתן לקבל קינוח פונדנט ללא גלוטן לרגישים.

מנת הטרטר כולל דג נא, ומנת האגז בנדיקט כוללת סלמון כבוש.

כל המנות הן מתאימות לצמחונים אוכלי דגים. עבור צמחונים שאינם אוכלים דגים - ישנן 3 מנות דג.

כמעט כל המנות מכילות מרכיבים מן החי (ביצים, גבינות, דגים)

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה