סדנת בראנץ' יווני 18 אוקטובר - יום שישי - 13:10 שף זיו שטיינברג
סדנת בראנץ' עם מנות מגוונות ומיוחדות מהמטבח היווני, עם מנות פופולריות מהמטבח של פנים היבשת וגם מאיי יוון.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- טרטר דניס עגבניות וזיתי קלמטה
- מוסקה גבינות וחצילים
- מחבת עם פלפלים קלויים, ביצים וגבינת פטה
- פילה דג ים וירקות קלויים
- פאבה - קרם אפונה קטיפתי
- חוריאטיקי - סלט יווני מסורתי
- ראווני - עוגת סולת ופיסטוק עם קציפת יוגורט
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
הסדנה מותאמת במידה רבה לרגישים לגלוטן למעט הקינוח.
עם זאת, גם אותו ניתן לקבל קינוח פונדנט של שוקולד ללא גלוטן כתחליף.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
נשים בהריון:
מנת הטרטר כוללת דג נא. מלבדה - כל היתר מותאם.
התאמות לצמחוניים:
כל המנות מתאימות לצמחוניים אוכלי דגים. עבור צמחונים שאינם אוכלים דגים - ישנן 2 מנות דגש שאין עבורן תחליף.
התאמות לטבעוניים:
כמעט כל המנות מכילות מרכיבים מן החי (ביצים, גבינות, דגים).
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה