סדנת בישול ערבי גלילי 6 אוקטובר - יום ראשון - 19:00 שף יגאל מולנר
סדנה עם מנות הדגל של המטבח הערבי הגלילי, עם חומרי הגלם והתבלינים האופייניים.
נכין מנות כמו עראייס, סינייה דגים, עלי גפן ממולאים, סלט סבאנח ועוד, ונתרגל טכניקות ושיטות עבודה מהמטבח הערבי.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- סינייה דגים בסגנון גלילי
- מחאמר - עופות צלויים עם סומק ובצלים מקורמלים
- טחינה בנדורה
- עלי גפן ממולאים - צמחוניים ובשריים
- סבאנח - סלט תרד חמצמץ
- עראייס - קבב טלה ארוז בפיתה
- סלט ירקות מחוזק בעלי זעתר טריים
- בסבוסה - עוגת סולת משובצת במרבד פיסטוק
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
בסדנה 2 מנות שמכילות גלוטן - העראייס והקינוח. בערייאס ניתן לוותר על הפיתה ולאכול את המנה בצלחת.
נשים בהריון:
המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון.
רהתאמות לצמחוניים:
לשתי מנות עם בשר ומנה אחת עם דגים, אין תחליף צמחוני.
התאמות לטבעוניים:
לשתי מנות עם בשר ומנה אחת עם דגים, אין תחליף טבעוני. גם הקינוח מכיל ביצים.
ולכן הסדנה אינה ממולצת
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה