סדנת בישול ערבי גלילי

סדנה עם מנות הדגל של המטבח הערבי הגלילי, עם חומרי הגלם והתבלינים האופייניים.

נכין מנות כמו עראייס, סינייה דגים, עלי גפן ממולאים, סלט סבאנח ועוד.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • סינייה דגים בסגנון גלילי
  • מחאמר - עופות צלויים עם סומק ובצלים מקורמלים
  • טחינה בנדורה
  • עלי גפן ממולאים - צמחוניים ובשריים
  • סבאנח - סלט תרד חמצמץ
  • עראייס - קבב טלה ארוז בפיתה
  • סלט ירקות מחוזק בעלי זעתר טריים
  • בסבוסה - עוגת סולת משובצת במרבד פיסטוק

התאמה לרגישויות:

בסדנה 2 מנות שמכילות גלוטן - העראייס והקינוח. בערייאס ניתן לוותר על הפיתה ולאכול את המנה בצלחת.

כמות המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון

לשתי מנות עם בשר ומנה אחת עם דגים, אין תחליף צמחוני

לשתי מנות עם בשר ומנה אחת עם דגים, אין תחליף טבעוני. גם הקינוח מכיל ביצים.